Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I DALJE PUSI
PUSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ASIMEEEEEEEEEEEEEEEE KURCINUUUUUUUUUUU
RASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NASSSSSSSSSSSSSSS HEROJJJJJJJJJJJJJJ JUNAKKKKKKKKKKKKKKKKKK JEBEMO TI ASIME BALINKURU KOPILE RADOVANOVO CRKNI BALISKO KOPILE ASIME
Jasna poruka ovih komentara,je kupite stavri i otidjite iz ove zemlje zla. Zamislite sebe za 30 godina ako ih dozivite, ako se do tada sami ne pojedete od licnog nezadovoljstva, kako sjedite u ulici koja je nekada imala drugi sjaj i miris nase nam zemlje u kojoj smo rodjeni svi. Sve je politika visih a vi se izivljavate tu jedni prema drugima, idite vodite ljubav i uzivajte u zivotu , pustite se coravog posla, otputujte negdje pa mi napisite nesto novo, samo da nije ovo nacionalisticko zlo. Pozz iz Tz.
Za \"VOJVODJANA\" i ostale cete,pusite vi karu kusturicu i to podrezanu,hajde ba ako nista eto jebe vas u usta musliman,citavu naciju!hahahahaaaaaaaa
za raso heroj,kopilane, pitaj mamicu s kim se kresala da tebe takvog okoti,mora da je lako davala bradatim krmcima(cetnicima) pa ne znas ni ko ti je BABO,kopile cetnicko!!!!!!!!
Ako kažeš da med harlauce i misliš da je to pjesma,pa da ti kažem pjesma je bar za insane a zvono za hajvane.
MED STA HARLAUCES JESIL IZLUDIO KOPILANE
111. Al-Lahab - Plamen Mekka - 5 ajeta Bismillahi rrahmani rrahim U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! 1. Neka propadne Ebu Leheb,* i propao je! 2. neće mu biti od koristi blago njegovo, a ni ono što je stekao, 3. ući će on, sigurno, u vatru rasplamsalu, 4. i žena njegova, koja spletkari; 5. o vratu njenu biće uže od ličine usukane! NAPOMENA: Sve slovne i druge tehnicke grjeske, ako postoje u sklopu ajeta i sura, nastale su uslijed nase obrade. Molim Allaha dz.s. da nam to ne upise u losa djela, a vas koji budete ucili online Kur’an molimo da ovo uzmete sa razumijevanjem! Redakcija!
@raso heroj;ljanmi turcine napusi se kurcine,tursko kopile!!!!!!!!
na pranje ...znate dalje bosancicu nabijemo na karu
Mada nisam od onih koji racionalno podredzuju iracionalnom(transcedentalnom),nepojmljivom,moram priznati tebi \"robsluga\"da iz tvog citiranog:radite sto mozete ,a i mi cemo raditi\".proistice jasna ,razumom,kreirana sutrasnjica i nas u njoj.To je i buducnost i smisao zivota.Imajuci u vidu da taj smisao zivota personificira BORBU ZA ZIVOT i izvjesno opredmecenje svoga JA na ovom dunjaluku, iz recenog proizlazi i SLOBODA u duhovnom i svjetovnom obliku.Ako je dostojanstvo BOSNJAKA degradirano ,vise svojom nego tudzom voljom,treba nastojati da izbjegavamo KRLEZINU DVOSMISLENOST a ista je:..\"sve je to isto.Jedni pisaju u WC skoljku ,drugi pored skoljke ,dok treci pisaju po sebi\"E,ovi treci sto pisaju po sebi ,trebaju razgovor sa svojom svijescu.Poslije tog razgovora ce uslijediti LAHAK divan o NARODU NACIJI I ZEMLJI BOSNI.Neandertalac je omedzen svojim VAMPIRSKIM GENIMA i mitologijom i nije dorastao TEBE I MENE.Zar jedna OKALEMLJENA vocka ,moze ,uistinu davati plod biljke od koje je kalem .MOZE.Ma to su plodovi, ciju nijansu u razlici od istinskog ploda, moze definirati onaj ko UKUS poznaje.DAKLE ,nesto kao SPOZNAJA i u mnogoma GENETSKI COD.No,SLUGA je sretan i sa plodom istog drveta koji egzistira i plod daje a. razumom okarakteriziran kao DIVLJE KRUSKE.Nismo svi jednaki.JEL TAKO.
Miljane pamet u tu tupu glavu da nebihhhh usmrdio potok.
Radovan je imao dobar penicilin za bolesnajke mjesecare.Narocito mu je penicilin bio uspesan u i oko Srebrnici pri kraju akutne zaraze mjesecarske.
jedva se oporavih od ovi nasi supaka sto isporucise karadzica jebo im on mater,jos kaze neki gore supak srbi \"klali\"jes ti normalan seljacino jedna bosanska,turska,muslimanska,balijska,mudzahedinska,svi ste vi ista govna jebo vas onaj ko vas je napravio.