Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina SAD, je od Danas potpuno otvorena, ave mjere su ukinute. Restorani, radnje, saloni, koji zahtjevaju nosenje maski I drzanje distanci dobijaju kazne, a moze I'm biti oduzeta I dozvola za rad. Prvi koji je 100% ukinuti ave mjere je Texas, potom Mississippi, Arkansas, etc. Trump je imao sastanak sa 39 republikanskih guvernera, I dogovoreno je potpuno otvaranje I ukidanje svih mjera
Razne teske bolesti (mimo kovida) i jaki lijekovi mogu dovesti do nedostatka kisika i zatajenja organa. Terapija sa previse kisika moze dovesti do smrti. Posao ljekara je odgovoran. Zelimo uvid u njihov rad.
vi koga god da ste nakacili na te respiratore umro je...
Nekad ( eksperti kazu ) se svaka nepoznanica o dusevnoj bolesti trpala u kos sizofrenije. O cem Skomorac prica? Iz kojih razloga je neko na intenzivnoj njezi? Podataka neiiima. Kovid nam pravi probleme, al dok god se skrivaju ostali podaci, mi ovisimo o onom sto nam se kaze.
Borba s plandemijom, ne ide sve po planu.
budi iskren pa reci ko te je natjerao da preuzmes malina-ventilatore koje ne koristis niti ces koristiti? prikljuci nekoga na malina-ventilarot, ako smijes.
fikreta na respirator...sloboda narodu...
Respirator je ko paljenje na kleme. Ili mijenjaj il ga baci.