Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kada vlast brine o narodu, a ne o građaninu. Jeb** vas narod.
Kako ce Zeljkan uhapsiti samog sebe..
Ovo vam dodje kao kad bi Artukovic pozvao Pavelica da uhapsi one koji ruse NDH ili kad bi Himmler pozvao Hitlera da hapsi rusitelje Treceg rajha.
Ranka Misic ima primanje od 4000 KM mjesecno. Ako joj je stalo do radnika, zasto ne da 3000 KM U dobrotvorne svrhe. Zasto se nalazi u savjetodavnim tijelima institucija koja se financiraju iz entitetskog budzeta. Ranku Sindikalku interesuju prava radnika kao nas lanjski snijeg. Sve u svemu dobra reklama sinoc za sebe samu kao ikabanu sindikata koje joj garantira to mjesto jos par godina i desetine hiljada maraka.
Koliko tebe Duduk plača i da li uplate uredno sjedaju na račun ...???
@tvrdo_realan, rahmetli Chelo, I don't think so.
Ako se vladajuce garniture brane policijom od svog naroda i svojih radnika onda tu nesto ne stima. Ili je narod izgubio povjerenje u vlast ili vlast ne predstavlja narod nego sami sebe. Jedino rjesenje su ostavke i vandredni izbori. Svicarska je najbolji primjer kako treba donositi bitne zakone. Za svaki vazan zakon za drzavu raspisati referendum.
Ti kao da si se jutros vratio iz Kanade. Branit će se i vojskom ako treba. Ne znam šta ti nije jasno u činjenici da postajemo jadna kolonija domaćih i stranih tajkuna. Digni glas, i odmah si ocrnjen u Avazu i Oslobođenju. Digni grupu ljudi, eto ti policije i SIPE. Digni se na oružije eto ti vojske i NATO pakta. Odavde ljudi bježe glavom bez obzira. Sela su već prazna, a lagano se prazne i manji gradići. Ide BiH na jedno 1,5 Miliona stanovnika i to većinom staraca. Sve po zasluzi.
Ne postoji više narod . To je prevara. Narod se raslojio na pripadnike političkih stranaka, budžetske korisnike i one koji direktno ili inedirektno imaju koristi od ove prave dvije grupe. Ona veća grupa naroda je zarobljena u samom ždrijelu ludila tog izraza koji postaje fraza.
Sta si se ono nako napila, iznesose te ljudi.