Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi ovoj Ameli DZIndo dodijelio Sestoaprilsku nagradu grada Sarajeva , jer je ona uljepsala ionako ruznu sliku grada Sarajeva
što reko naš narod j.... ti sudija majku
Nista nam sarajevo-x ne javlja hoce li se Ameli suditi NAMAH... E, kako me nasmijavaju ovi novokomponovani jezikoslovci... Cuj SUDJENJE ZA UBISTVO NAMAH... \'AMELI MALO BOLJE DANAS...\' HAAHAHA... E, moj Asime, moj Asime, al se provaljujes.... BLEEEE HODOH U CENIFU DA CEIFIM...:)
sudija ti napisa što ja mislim,svaka čast,samo si zaboravio reći da joj je pištolj dao gazda
nadam se da ce se u potpunostioporaviti, kako bi mogla odlezati jedno cenera za ubistvo, pa nakon robije ponovo je uposliti u kladionicu , kako bi opet nekom zbog stotinjak maraka mogla hladnokrvno uzeti zivot...koliko me nerviraju ovi pljackasi, vise mi na k idu ovakve ravaku.... zigu joj vlasnike kladionice staru , jer je njoj metak dao kad ju je uposlio.
Amela je junak decenije. Narod je uz tebe, a ološ laje anonimno.
Čim se oporaviš nadam se pravednom suđenju i robiji od minimum 10 godina.
hvala Bogu
bolje ti je ne izlazi iz bolnice. ne gine ti robija.
hahahah ... oplakah od smijeha bas ti hvala :))
Ako si neraspolozen samo procitaj nalove na \"polupismenom sajtu\" sarajevo-x i vidjet ces da ces se smijati citav dan.. \"Ranjena Amela Džindo je malo bolje\" Ovaj naslov kao da je izrekla neka nena uz kahvu.. BLEEEEE za sarajevo-x Ali ne brinite citacemo vas i dalje je na nasmijavate...
Bravo, ozdravi što prije! Svaku sreću ti želim
Hvala Bogu!!!
Preživjeće!!!