Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZJAVE RATKA MLADIĆA: BIH: Gađaj u živo meso, ne dajte im da spavaju, pamet im razvicite". "Doslo je vrijeme da se turcima osvetimo na ovom prostoru" HR: Ispalite rakete na centar Zagreba, gadajte bolnice, škole, sada će ustaše videti što diraju Srpsku Krajinu
pa da ustase nisu dirale srbe nebi ni srbi ustase,logicno ______________ Mi smo se zla riješili...BiH je dokaz što bi bilo sa RH da nismo napravli Oluju..
@hrkatolik Tačno tako, bolna istina je to s moje strane a u isto vrijeme mi je drago što su druge države iz bivše juge oslobođene zla.
Ratko Mladic ce biti osudjeni ratni zlocinac i tacka!
Pravde nema. Zato se nadam da ima života poslije smrti.
eto tek sad ce mu bit jasno.
Nekad je bio gospodar zivota i smrti. Ohol, bezobrazan, nadmen. Bilo sta da ga osude nije dovoljno koliko je zla ucinio za 100 zivota nebi odlezao. On vjerovatno misli da je u pravu i da je "branio" nekoga. Isto kao i Dodik i Izetbegovic danas, Oni misle da nekog brane. Tesko onom koga ovakvi brane.
Ja tvrdim da su balije tj bosnje najgluplji narod u historiji naroda. I sam sam Bosnjak ali ovo teska srca moram reci. Klali su nas cetnici i opet ce nas klati. Ako su misljenja vecine Bosnjaka sa klixa ujedno i misljenje vecine Bosnjaka generalno, mislim da smo mraka na koju treba atomsku bombu baciti. Pljujemo po svojim autoritetima, vrijedjamo nase islamske svetinje kako bi se dodvorili kjafirima, ismijavamo serijat, ismijavamo pokrivene muslimanke...sve to na klixu. Obicne gadne balije smo mi, glupsoni, bitange koje ce opet klati cetnik nazalost
Ako ne znas znacenje rijeci balija nemoj je ni koristiti.
@Gentleman1 A koji su to bošnjački autoriteti? o što ovdje nikada neće zaživjeti šerijat niti bilo šta slično ne znači da ga neko ismijava, i to što pokrivanje nije blisko nama ne znači da drugi nemaju pravo da se tako oblače! Šta je zapravo poenta, da ovo sve postoji kao bilo bi nam bolje ...ili?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
tako je i Sultan , i Franc i Hitler sudio Srbima , za njihiova zlodjela ,koa sada NATO , toliko će te presude da budu važne
Sultan sudio Srbima? Koji? Uglavnom su vam guzili žene a vas kitili medaljama zato ne rise
Ratko Mladi je osudjeni ratni zlocinac i tacka!
docekace on presudu,dace Bog...samo ne znam kakva ce da bude,kad je Naser Oric oslobodjen nista me ne bi iznenadilo
A SADA SVI U DZAMIJU I MOLITE SE ZA MLADICA I NJEGOVO ZDRAVLJE!!! hahahahahhahahha
Kakva presuda nije to ravno onom sto je uradio, KRMKA treba prvo dobro ispatiti i objesit ga to je jedino pravo rijesenja za ovakva pogan !
Zna Titin general vrlo dobro šta je uradio
E što bih volio da mi ovih 8 mazluma objasni šta sam to pogrešno rekao
Durin, Mladić mi je bio komandant diviziona u JNA '89. ;)