Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam greskom na popisu upis´o da sam Eskim, sad mi puna avlija pingvina a bijeli medvjedi mi donose foke i redaju na prag !!!!!
Sad znam da nas je bar troje. Šta nas briga, nama će Deda Mraz 'najprvo' poklone da donese :))
noriko, ima kod mene u gradu jos jedan Eskim i 91-ve i ove godine registrovan :-))) znaci 4!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ramu prenijelo ko Lakija...
Ocito da Ramo nije dao dio plijena nekome od "glavnih" zato ce da plati debelo. Ovo je samo opomena svima da ne mogu sami krasti!! Poznato je da zivimo u korumpiranoj drzavi i da svaka kradja mora proci kroz ruke neke od politickih stranaka.
Nadam se da ce ga Laki prepoznat u zatvoru kao bivseg drota. Mozda Lakija opet "prenese"
joj Rame mangupa....
frka je jer mi imamo hiljade Rama koji danas ovo rade bez da im se ruka zatrese
Ko radi taj i grijesi ,pardon KO KRADE TAJ I GRIJESI
ramo,ramo druže moj da li čuješ jecaj moj evo tebi žiro račun moj
Vidi Rame,omaklo mu se..haha
Kaže Zika ja sam umjetnik,onda je Ramo PIkaso..
To mu je bila preporuka za izbor za komesara isti profili su svi "NESTRANAČKI" tužioci,sudije itd birokratija najnoviji primjer 1998 godina Matan za direktora Elektroprenosa tužilaštvo postupak u tijeku ili dramska predstava Nikšić set zakona i rad tužilaštva federacije ovi su nadmašili i Branislava Nušića!
Bože dragi naših "policajaca" i lopovčina, pocrkali da Bog da sve do jednog!!!!!!
Neka kao bosanska verzija Breking bad-a :D
Naš Ramo-nešto često griješi. koju li on vodu pije treba je žurno zabraniti
E cuj"Lilak". hhahahahahahha...
aaaa vid' ga što se zamislio na slici... :D e sad ćeš imati 11 godina za razmišljanje :)
NORMALA JE DA NIJE VRATIO PARE A VIDI SE PO PRESUDI DA JE STALNO NESTO POLICIJSKI9 KOMESAR grijesio samo sto je tadasnja vlast i danasnja sklapala okice i nista nije preduzimala donedavno sad smrdi u zatvoru i ptaj se KO SADA TVOM DJETETU DILA DROGU I JEL SE NAVUKLO jer si svojom drogom unesrecio desetine porodica daboga nosom palio kolica *** ti materina dilerska
ramo ramo druze moj...
Svaka čast Fahri Radončiću, jer otkako je on ministar sigurnosti Turgović dobi 40 , Ramo dobi 11 godina zatvora, a samo pola godine čovjek ministar sigurnosti. Šta će biti u idućoj godini tek kako je najavio..
kao da i sada u policiji nema ovakvih. samo sto je ramo uzeo preveliki zalogaj sedmicno je uzimo 20 000 eura a hale za proizvodnju droge su bili po cijelom bihacu i okolici skoro svaki gradjanin bihaca je znao za to bila je to javna tajna. otvoreno se pricalo kako se namjestao konkurs za kandidate za prijem u policiji. u kaficima se predavao novac za prijem.