Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka nas idalje truju SDP NS bh blok i Niksic da je sve ovo samo dogovor Bakira i Dodika i da nema od ovoga nista. A Dodik ima svoj zacrtani cilj koji je naslijedio od Milosevica kao sto i Covic od Tudjmana. Nastavite da nas trujete i nastavite da za sve krivite Bakira i SDA isto koliko i Dodika i Covica.  Vi ste ovome najvise i doprinjeli jer ste trovanjem javnosti doveli do razbijanja probosanskih stranka i ojacali separatiste. 
Gadan lik, uhljeb S d a profila, Seljacina namazana, rijetko kad odvratan lik kao ovaj Ramic se pojavi, jbm ga u usta, ulizica, ono neki patriota, lopuza medju lopuzama..............
Volim ovaj tim. Ljudi, izvinjavam se na napretku, upravo sam razgovarao o tim momcima, želim da upoznam vaše, pišite mi ovdje --- www.bosna.lco.jp
tri naroda = tri države. i puno jača yuga se raspala, pa život teče dalje. samo je pitanje dana kad će bih istim putem. što se prije raziđemo, tim bolje za sva tri naroda.
@mdby tako su mislili tvoji istomišljenici 92. pa svi znamo do čega je to dovelo! Sad bi vjerovatno bilo puno gore jer su jako svježa sjećanja, a dug je pregolem! Bojim se da bi bilo krvi ne do koljena, već do pupka!
Valjda češ i ti DOKTORE šupljih znanosti progovoriti gdje teba.Čuj DOKTOR.