Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao je Ramić ostaviti i traktor s priključcima, ovim povratnicima, koje mu je daravao Nermin 🚜 Nikšić 2014-te.
Ramić naš gazija maloljetni borac ARBIH i među prvim povratnicima
u kojem gradu zivi?
selo Osmaci Mahala što?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hocete li prestati objavljivati placene clanke o ovom pterodaktilu zelenom kad je 5 kuca dobilo vodu u 2021 ili mjesna zajednica 10 metara asfalta?ili bar javno objavite kolika je tarifa po clanku pa da i ja objavim da sam otisao kod komsinice Sevale na tufahije.smijesni ste i vi i Ramic i ovi lopovi iz SDA.
dino84-smiri se Aljosa,uzmi terapiju.Edo Ramic je gigant za tebe dezertera,tvog odvratnog brata a i tecica misa dezerterskog
Haj sretno i nek vam bude od koristi.
Kakav Ramic i bakraci, ovo je ofirna samopromocija..to su pare svih nas a kao trenutni ministar rasporedjuje ih selima gdje skuplja glasove za SDA.
Al se dice sa dva centimetra debljine asfaltom sirine 2 metra a u njemackoj ispore jedan autoput sutra je vec drugi na istom mjestu...
jb ma*er i ti i njemacka...
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Mjesto dobilo novi izgled samo žig toga jer se asfaltiralo 100 m puta... O, Allahu dragi!