Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije milijarde KM je nestalo u crnoj rupi zvanoj donacije
kakve bolan 2 milijarde km, cifra je par puta veća.
Standardna kockasto seljacka SDA glavusa. Vise za mindera nego za ministra ko moze njega da shvati ozbiljno od stranih birokrata kada se sastanu. Fuj sta ljudi biraju.
Je li napisao da je djelio bolesne krave u Srebrenici ?
i dalje se prave vikendice za moje bošnjake, samo tako nek djeca mogu otići malo na selo ponekad.
Ajde klaune jedan. Šta ćete vi napraviti spadala jedna! Nikakvu vi politiku ne vodite osim one koju podupirete a to je politika iseljavanja. Šta ste napravili da narod ovdje ostane? Podignuli gorovo 0,20 feninga? Gdje Vam je subvencija prema mladim bračnim parovima koji kupuju svoju prvu nekretninu? Sramite se kvadrat stana u Mostaru je od 2600-3000KM pa gdje to ima osim u ovoj sje ban o j državi?!?!?!?
pa šta hočeš i porcija ćevapa je 10 km, kola od pola litre je 1 Euro, pa et nađi i ti sebi način da pare uzmeš u mostaru.
@adismujcic Šta hocu? Pa klaune jedan o tom i pricam da je sve preskupo a plaće male. Ti odmah o uzimanju para.
da vidimo žuljeve
Ovo je onaj seljačic što brani onog pakaša koji vrijedja novinarke
Ako je taj covjek dobio donacije, sigurno nije islo njemu licno na konto.Gdje su isle donacije direktno, nitko nezna.Kako su se dijelile takodje.Covjek kaze koliko ima novca na kontu kojeg je dobio, a vec se pocinje kojekave price prosirivati.Koda su komentatori licno pratili ulazak novca za raseljene osobe i izbjeglice, te svoja znanja prosipaju sa sigurnoscu......Jeste, bas tako je bilo...
Kome se rade kuce,kojin povratnicima,muslimanima
Kad se pocnu razbacivati kojekakvim izvjestajima, statistikama i sl. a realnost nide veze...predizborna krenul uveliko...edina aj nr rise
U Sarajevu u NARODNIM KUHINJAMA se dnevno podijeli 120.000 obroka !!!
I svaki dan po bolesnu kravu podijelio povratnicima.
jel ovo ne rade obavijesti. hajde nek mi neko odgovori na ovaj komentar da vidim hoce li se pojaviti u obavijestima
ono sto si ti slunto izgradio ja cu kistom ofarbati za 10 minuta
Mogu mislit kako mu se stara napatila dok ga je poradjala...ne prirodno je imati ovako kockastu glavusu
od lego kockica?