Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktor nauka s Paljanskog Fakulteta, Fuj
Znal se sta kad ce Forto i Mandic na Jahorinu, ali sad bez druga Larsona? Dodje im pe*erluk zamalo glave.. barem druga larsona jeste.. OSA posjeduje snimak orgija Forte, Mandića i Larsona na Jahorini? https://vijesti7.ba/MEDIJI-U-RS-U-BRUJE-OSA-posjeduje-
Nemojte vi iz Sda pricsti kome treba Sdp nesto objasnjavati.Vi znate ko krade i vara nije nas.A sda i krade i vara.
Do čega je ovo dovelo da čini se jedino HDZ pokušava spasiti državu od kolapsa
Dokle više Ramiću, uništio si SDA u R.S., i dalje na dvije budžetske plate, dozvolio si da SDP bude jača u NSRS od SDA, sve si prodao, u tvojim Osmacima pobijedio Duraković a ne SDA ovo Bratić i dalje imaš obraza pričati. SDA te treba što prije izbaciti...
SDA Previse kalkulise kao sto je SDP igrao ziheraski tako je ostao bez instrumenta u Vjecu naroda BiH sad istina ima tu mocu Fedralnom sa Srbskim vjecem naroda ali jednaku moc ima SDA i HDZ sa Vjecem naroda ovok kluba.Ovo su ocito spinovi za male staranek bez uloga.Najvise mogu mali profitirsti ukolio budu insistirali.SDP moze postati proslost.Jer su rekli da oni nece nista blokirati"...SDA-DF--SA dvije manje stranke mogu formirati vecinu na ferdralnom i kantonalnom a SDP neka id eu opoziciju.
SBIH nikad nece po Dokivom i Covicevom .....taj glas je bitan zato se Niksic uzjogunio jer je to fakticka kontrola svega.SDAi DF imaju vecunu u Fedralnom..Bosnjakom Klubu to je relanost koju mora svatiti svaki placenik Bot.
Tebi najbolje odgovara stanje 2,ostajes ministar i drzavni zastupnik.Laganih 10 milja bez po' muke