Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sukob poštenjačina.
vise sukob seljacina
@BiHer upravo to htjedoh reci.. dokazani pedofil.. ovog jos ne znamo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A moj vehabija koliko ima kako si ti napravio kucu u Vogosci i uteko.Jedini je Camil tamo stalni
@mladendodik Radije ce umrjeti nego se na selo vratiri.
Niko od njih nije jadan,jadan je samo obicni narod...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odakle si ti šljego Ramiću?
ovaj čoban voli govornice
e tako kako ste prodali Srebrenicu tako rasprodajete i Bosnu .. očekivano od vas i vašeg "pokreta"
Ovim polupismenim seljacicima kad bi oduzeli fotelje i funkcije to bi bio najveci jad u drzavi... No to je malo teze ipak ova gamad 99% svog vremena i rada preko administracije i tuceta savjetnika trose na zadrzavanje funkcija a 1% rade za narod i to pogresno pa taj 1% narod zavije u crno...bolje bi bilo da nista ne rade jer ocigledno sve rade pogresno
Bakir je BUDAL/A koju bosanci trebaju sto prije vratiti u trezor..i zatvoriti prozore
cobani se zaigrali visoke politike...kako su jadni ovi polupisneni neandretalci kroz papire posalje 3.3 a u stvarnosti to bude za srebrenicu 0.33 dok se ostatak vrati u federaciju za privatne porodicne i komsijske biznise kao sto su fabrike vode stoke peradi isl.. Al sve dok jadni bake nastoji zadrzati titulu glavnog GUSARA ridzobradog u sarajevskoj fildzan drzavi to ce se nazalost desavati
Savjetnik za iftare Princa Kuge i ministar koji je Srebreničanima prodao bolesne krave, drži govore o patriotizmu i poštenju. Kuš! Gdje god Halid Genjac i Amir Zukić umješaju (Izetbegovićeve!) kvislinškokriminalne šape, tamo su bh-građani, bh-društvo i bh-država poraženi.
Mudre glave, vidi se na prvu da su to kadrovi za velike stvari i pozicije, treba im povečati plate, kupiti još službenih automobila sa blinkerima, te odjela po kojim su im pretci bili poznati i čuveni, stanova im u Sarajevu izgraditi, a hanume i drugarice u BH Telekom uvaliti i problem rješen bez Ustavnog Suda i apelacije.
Sve mi se više sviđa i istinitom čini ona kona kaže da je ova SDA zločinačko udruženje s Baketom na čelu ... Počelu su se međusobno otimat oko plijena (lešinari) pa ima prlike da doznamo bar približno koliko je koji pokrao ... ( Za Bakirove krađe obim se niti ne može utvrditi jer mislim da ni on sam ne zna kiliko je to - a sve počeli s onom čuvenom vrećom ) . . . !!!
najbolje da se pobijete.. kad ste svu humanitarnu pokrali po nekoliko stanova kupili hajd sad jedan drugom oci izbijte
Citam sve ove komentare. Pa morao sam da puknem. Nabijem ja ove iz Sarajeva uslje jedne zatucane niste ni postojali dok turci nisu dosli. Srebrenica je starija nego ovo sarajevo sto alija vam dao za 10 000 poklani muceni silovani Srebrenicana. Ne branim nit plaho ovoga bradonju. Ahmetovic 40% bolji nego ovaj bakirov pohlepac sto prdi sa durakovicem i ko fol ulaze milione u srebrenicu. Ja sam od malo onih jedini Srebrenicana koji je obnovio sa mojom fam.
90% srusenog od plate u prosjeku 700km bez jebeni donacija i ovi ako Bog da 10% sa deset prstiju. Moj vam je Amidza podigao na noge filozofski fakultet u Sarajevu posle rata pa ste ga zaboravili i jedva ulici dali ime po njemu i to u nekom zabrdju. Covjek koji je doktor nauka..
Kakvi ste vi smetljari.....
ovo se desava kada iz opanaka u lakirane cipelice pređeš
kupite par kamiona kamena odvezite u srebrenicu..... neka vas obojicu zavezu za stub pa neka ljudi upotrijebe kamenje.... koji prezivi moze reci da je posten.....
I ti i Ahmetovic pogotovu i jos nekoliko vas ste napravili sopstveni biznis i promociju na konto genocida ubijanja i patnji sugradzana pa vas sad ni NATO trupe nazad vratile nebi.Samo kad znate da su kamere u Srebrenici odete da se uslikate i magla.Za mnoge od vas nikad dunjaluk nebi ni znao da se niste PROSLAVILI naa zulumu