Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramicu i Ramici, oni ne razumiju taj jezik... dali vrijedi nekom iz Kazakstana pricati na italijanskom? Kad zapalimo crkvicu onda ce i popu i Dodiku doci iz guzice u glavu da biraju rijeci, da ne popovijedaju govor mrznje.
EbuKlix@ ne seri
Svo troje mi svirajte poprecnu frulu!
da je isus ubijen na el. stolici, ona bi bila simbol krscanstva.
@DonTito Da su uje znale da krst gdje je isus razapet ustvari nije krst vec slovo T,ne bi sad koristili krst.
Jos jedna istina na koju se malo tko obraca. https://www.dailymotion.com/ZoFFicktD...
najtužnije je na šta bacate pare
Ezan uči za insana, a zvona zvone za hajvana.
Kako glupa izreka, garant neki balija na vrhuncu svoh intelektualnog sklopa sklepao, dijete drago da imaš imalo pameti ko što nemaš ne bi tako govorio/la. Raspitaj se malo šta su zvona u islamu.
@super_bayern trebao bi da znaš valjda, u Bayernu su zvona u krava oko vrata, pa ta izreka ipak ima dosta smisla.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahhaha Ramiću gdje su krave ?
Jebbla vas religija iniva i ona.. narod gladan, vi glumite europejce i neka uvazavanja.. imam projatelja koji su posveceni vjeri, ali ne dave druge o tome
On kao da nije prezivio rat... ma ovo su izdajice Bosnjaka. Kad te ošamari neko ti mu drugi obraz okreni i reci izvini. Ja budale naivne majko moja. Sve izdajice Bosnjaka na vlasti.
Bošnjak je pobijedio rat moralom a ne šamarima.
Ovako se njima oprastalo za vrijeme onog rata i pomagalo ,samo Bosnjaci traze mir i pomirenje i pricaju o tome ,nikad ni jednog srbina necete naci da zagovara to ,ljubi vas i grli a cim mu se ukaze prilika zaklat ce te opet i porusiti ........NIKAD VISE DOZVOLITI NECEMO DA SE TO PONOVO ,A OVE BUDALE NEKA I DALJE POMAZU I GRADE !
@SelamIzPodrinja Jel to neka bitna toliko informacija? A jel mozda bitnija KRADJA?????? Sto to ne spominjes hebo te Podrinje, izdajnicko(CAST IZUZECIMA, sa kojima sam imao priliku dijeliti rov!) Podrinjac moze biti samo maksimalno dobar ili maksimalno los, kao covjek, kao borac, kao patriota itd itd itd.Uglavnom su losi, KAO i oavj loppv sto ga ti dizes u nebesa, a lopov lik cccccc :(
E sada bi pitanje glasilo: Da li su ova sredstva izdvojena samo zbog podrške vjerskoj zajednici ili isključivo zbog političkih poena i priče – Nismo mi ko' vi?
Niko to care ne postuje. Mi smo cijeloj Evropi trn u oku.