Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamska Zajednica BiH je nukleus Bošnjačkog korpusa svih Bošnjaka cijelog svijeta. Imaju moju podršku,poštovanje i donaciju!
Jasta je,evo vidjeli smo na primjeru Srebrenice to najbolje:Vlah nece vladati kaze onaj...i ko mu je sad nacelnik? Ova IZ su zlocinci kao i crkve,samo napucavaju ljude jedne na druge,a onda fol oni ljubav...koja je to stoka...
Jest kad se rahmetli alija i tihic 50% ogradjivali za sebe. Brasno ne dijele pola drugu polovicu prodaju pekarama u pola cijene, zato imamo pojedinih bogatih pekara u bih.
Prijevara Članak 236. 1. Tko s ciljem da sebi ili drugome pribavi protupravnu imovinsku korist dovede nekoga lažnim prikazivanjem ili prikrivanjem činjenica u zabludu ili ga održava u zabludi i time ga navede da na štetu svoje ili tuđe imovine nešto učini ili ne učini, kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
2. Ako je kaznenim djelom iz stavka 1. ovoga članka pribavljena znatna imovinska korist ili prouzročena znatna šteta, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do osam godina.
@PrinceAkeemOfZamunda Ovog muftiju bi ja zatvorijo sa Kacavendom u istu celiju !
Jasta radi, naj su nam oni vazniji za povratak. Sve bi more lahko kad bi za nenu naso plehanih viklera.