Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ridobradi trpimo mi svi nepravdu od tebe i tvoje hobotnice SDA godinama
A nepravdu koju mi ovdje trpimo od strane tvoje SDA, to nista??
Btw. Zivi sam svjedok da su i Silajdzic i Komsic smjeli prosetati Titovom i Ferhadijom bez bilo kakve pratnje dok su bili clanovi predsjednistva, a ti sam ne smijes ni u kuci biti iako ti ne bi niko nista...to sve govori o tebi i tvom moralu...
@MCCCLXXVII I žena ga tuče! A istina živa, Bakir ne smije prošetati Ferhadijom bez 30 tjelohranitelja.
Tvoja stranka nam nanosi najvecu nepravdu
jebe. ti familiju lopovsku sjeme ti se zatrlo
Ni,,ramazan,,mi nije vise sto je nekad bijo u ovo malo,,Begovata,,i u vladavini porodice el Bakira.😎
@lampa189 glupa ti je stara!
Evo ja od Grasa trpim nepravdu, imam kupon a ostavili me bez trola pola aprila i pola maja..doduse pojacali komercijalne linije, a to je 4KM dnevno...to je nepravda! I svakodnean uvoz hrane, i njeno poskupljenje su nepravda, dakle, uz koga da budemo, ha PRESJEDNIČE?
Dzaba vam klix sbb botine.Mislite nesto postici sto visite na klixu i sami stimate pluseve i minuse koji nisu u korist Fahrudinu abdicu.Nemate sansi!Raja je skontala odavno da je fahrudin galijasevic podmazo ziro racun klixa.Zive i rade od njegovih para.Takve jugobalije i izdajnike kao sto ste vi,dudak je vozo gole na haubi kroz Bihac.Pjevali su Alija,Alija.Kada sbb bude potopljen u oktombru,klix se seli na Pale.
Glup si!
ja prije par dana izvrsio uplatu klixu u ime SDA da skida komentare i profile koji su protiv Bakira... o cemu pricas, slobodna bosna i ostali takodjer, sve moje kolege zajedno sa SDA u kontaktu o kome pisati i koga ponizavati..
Bake zna znanje! On nam ne valja? Je li? Pogledajte malo šta je jučer Kolinda nagovorila. Pogledajte i ko joj je jedini odgovorio? Bake je najveći državnik kojeg imamo!
Vodi ga kući!
Dosta te, eto ti ga , vodi ga kući!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Malo ti je rano ramazan. Bolje bi ti leglo da je u septembru pa da iftarima kupujes glasove. Da bude onako bas frisko
@DivanGroup I ja kontam, ne poklapa mu se nikako...
krepaj izrode najveci
Bskire samo naprijed nemogu ti nauditi sbb botine sultan bego,afodita i ostali,samo te mogu ojacati.Bosnjaci nikada nece dozvoliti fahrudnu galijasevicu da je uđe u predsjednistvo koje je on spalijo.Podrsku ti daju radnici koji jedu hljeb kod direktora Sda,sve redovno i na vrijeme.Bosnnjaci na dzumama,penzoneri,invalidi,sehidske,zlatni ljiljani,orden znacka i ostali su uz tebe.Sve je na vrijeme.To je korpus od milion Bosnjaka koji su uz tebe.A ive bitine sbb-a su sljam od naroda,siti.
Mogli su zeleni teletabisi bar pismene botove nac...
gdje ti je zlatni kliker haaha
EVO BOOKIRE OD OKTOBRA BiH NE TRPI NEPRAVDU JER TI NESTAJES SA SVOJOM LOPOVSKOM STRANKOM U OKTOBRU I BIT CE NAM DOBRO,TO NAM POZELI U RAMAZANSKOJ CESTITCI
Kad već čestita, nek' se i poselami usput, jer nestaju u oktobru :D
Kad bi prestali krasti i lagati makar za Ramazan, bilo bi nešto i od naše države.
Komentari vrijedjana na klixu govore o kulturnom, obrazovnom i mentalnom stanju pojedinih Bosnjaka.