Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam sta ce vam darovi ako naredni period morate gladovat. Balinkuse su najsladje za kurban bajram tad je im guza masna.
TO MIKI TO
Nevjerovatno je koliko iima mrznje u ovim prethodnim komentarima. Oni govore za sebe i o sebi. Ramazan serif svim bosnjacima Neka kandilji osvijetle Bosnu kao i vijekovima ranije
poslao sam print screen komentara SIPA-i da vidimo dali ce stupiti u kontakt sa sa-x.. :-)
mislim stvarno da za ovaj clanak nebi trebali dozvolit komentare, jer se zna koje ce bljuvotine da se pisu od pojedinaca.
I Aiša je dobila poklon iz Muhamedovog pendreka.
SHSHSHSHSHSHSHHS SHSHSHHS SHSHSHHHS SSSSSSS,ZUBOR KOJI CUJETE ,JE ZUBOT DZENETSKE REKE,KOJA IDE IZ MOG UDA PRAVO U VASA ZEDNA USTASCA. TAKOOOO IMA ZA SVAKOG ,ZEM ZEM IZVOR:))))
da ali ovo nije religija vec sekta tamo nekog umobolnog epileptika i peddoofila
gdje ces ovo zatvoriti za komentare... ovdje je sve u svrhu predizborne kampanje... Bio jedan pametan choik koji veli; ...pustite me da zivim svoj zivot, da se smejem i da suze lijem, pustite me na miru da zivim i da svoju zadnju bitku bijem... al nemere da ti bidne vodje na Balkanu
De zakljucajte temu za komentare!!!!
Kad se to u Bosni govorilo \"dar\" i \"darovati\"? Jos malo pa ce ramazan bit blagdan?
De zakljucajte temu za komentare!!!!
\" Ibadet posta uči čovjeka da nije sam na svijetu, već da postoje ljudi i stvari oko njega koje treba da upozna. \" mogu li bosnjaci ovo primjeniti na sebi? imam osjecaj da oni misle da su sami u ovoj zemlji.
radi se o magli, ne o konkretnim darovima... ti njima konkretno, a oni tebi maglu :-)
daj mi jednog bmw-a sa natpisom muftija da se malo provozam , molim te