Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi se da previse budala koristi internet sto se vidi po komentarima na sax-u, a samim tim je to opasno za normalne ljude
Slažem se mada taxi nije njihova nadležnost. Mogli bi se pozabaviti ovolikim antenama po zgradama, radio-stanicama jer mislim da sve ove antene i stanice negativno utiću na zdravlje ljudi tj. da je previše zraćenja u gradu od tolikih uređaja.
Mogli bi se i pozabaviti ilegalnim radio uredjajima za komunikaciju u ilegalnim taxi vozilima! Neki dan zovem Zuti taxi i dodje mi lik u autu bez firme i tvrdi da je on taxo za moju adresu. Nit firme nit taxi tablica nista. Naravno nisam sjeo u divljaka.
Najveća opasnost je cijena internet usluga. 20KM 2 GB ADSL.najjeftiniji paket.