Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
haha, \"nezavisni regulator\" u sluzbi SDP.-a...bruka i sramota od drzavne institucije!
RAK SU AGRESIVNI ATEISTICKI NACONALISTI.SLIJEPCI KOJI IMAJU DVOGLED,TREBAJU DA SE OSLOBODE TUMORA YVANOG SDP.
Ma ja, nije prekršila...
pu pristrasnu vam ma ter y.e.b.e.m u kom.u.nja.rski c.mar
hoce li se ovaj portal sada izvinuti navedenim osobama?
CHATERI, radi li chat? sto ne mogu da udjem danima, da izvinete? heeeljp!
ma ne samo da uređuje dnevnik vec 90posto ftv politckog programa....cak i kroz one emisije o bivsoj yugi pokusavaju da pomognu zlaji
imate FTV . Sijećanj, rujanj,ožujak, kolovlak, travanj, lipanj, ruijanj itd....
Šta li će ublehaši sa TV1 sljedeće iskonstruisati. Ovo je samo razvlačenje pameti normalnom narodu.
pola famil.ije ti ye.bao
Cijeli zivot glasam za SDP, a uzimali me klero-oligarsi...sad me, ako me, uzimaju napokon moji...SDP nikad jaci, kleromani u panici, zavrnute pipe, valjace jos malo polagati racune, otkud imovina, ko je napravio gubitase, ko je ovo, a ko ono...? SDP je posljednja sansa ove zemlje, ali zaista posljednja sansa da ne zavrsimo kao Somalija! Nisu savrseni, ali su jedini preostali borci za iole normalniji zivot, makar mrvu normalniji. Kao OK je sto smo zadnjih 20 godina s televizije gledali (i jos gledamo s vecine stanica) fasisticku propagandu, ali ni pod razno ne smije nas ministar vanjskih poslova novinaru objasnjavati svoje rezonovanje odbijanja da se sastane s premijerom hrvatske koji kod nas dolazi da se sastane sa nekakvim, u najmanju ruku, poluseparatistickim kruzokom, ciji korjeni sezu od hrvatske samouprave 2001. MA NAPRIJED FTV, UVIJEK SDP!
jok nije, ja sam
usa cigani zelimo kanal na hrvatskom jeziku - apsolutno apsolutno!!
VJERA JE ZLO
SAX nisi sam i ja tako mislim.VJERA JE ZLO !!!!!