Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Zahihiragina ostavka?
Studiro sam u njemackoj, i ovo nikad nije bila tema, pa cure su dolazile na fakultet u skroz kratkim sorcevima ljeti, u papucama, trenerkama. Bolje da su sredili studentske domove malo nego sto se sramote tu, jos ne znaju ni priloga sklopit kako treba, pokazuju ljudima lica, ovo je napad na licnost.
Treba se znati sta je fakultet a sta kafana .. kako profesori tako i studenti , ali majice bez rukava i ovo s priliga nije toliko zabrinjavajuce
Ponovo LGBT lobi na djelu!
Zahiragicu, prasac jedan! Napusi se k...
A da li ste primjetili da su te djevojke sto forsiraju dekoltee i taj stil, mahom sve debele i ruzne
@Evoli i kad je zamolis da pokrije salo,hop! Ti si govno,cu da te tuzim...
Nista novo, samo sto je javno prikazano. Ova je pokrivena kakvih ima
Ovaj kodeks SAD uz inat treba da prodje. Idite malo oo svijetu, pogledajte njihove kodekse. Problem ovdje nije u kodeksu odijevanja, nego pojedinci imaju problem sa kodeksom ponasanja, jer onda profesor ne moze doci oijan na predavanje, ne moze palamuditi svoja politicka uvjerenja, uzimati pare za ispite. Odijevanje je paravan
@iamwho MA ono misli po svijetu u Meku i slicna mjesta gdje mozak kuha na 60 stepeni u hladu pa ga niko i ne koristi.
A gdje je pokretanje postupka protiv Alternativne TV iz Banja Luke koja je prenosila ćirilicu u kojoj je neko javno nrgirao genocid? samo na Bosnjake smiju. Gdje je Tužilaštvo i Vasicev tvit, da je neki musliman, do SAD bi sigurno bila optužnica. Hej moji Bosnjaci, kad ste vecina a u vlastitoj drzavi zrtva fasistoidnih manjina..
rak je četnička institucija
Sada se sjetili da zamagle lica na fotografiji.
SDA DŽAMAHIRIJAAAAAAA; SDA PONIZAN SAM JAAAAAA
ZAHIRAGIC TERMINATOR REALNO!
ZAHIRAGIC TERMINATOR REALNO!
...a govor mržnje ide lagano...mamu vam šupačku...!!!