Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto Dizdarevic nije Predsjednik ove KP SDP bolje bi prolazila stranka nego sa titovim losim pionirima niksom i ekipom..
Veća je budala koja te pusti na portal
Ne prdi idiote, gdje su masovne grobnice koje ste ti i ostali Dizdarevići punili iza onog rata. Zabi se u rupu i smrdi...
Raif Dizdarevic je poslao tenkove i policiju da mlave narod na Kosovu.Smece jedno matoro komunisticko.
Hajde ti Rajko u Banjaluku,svoje prirodno stanište...
Mostar moze biti samo prijestolnica podjela, predrasuda i netrpeljivosti, kakva kultura u podijeljenom gradu. Trebali bi malo da dodju u Tuzlu pa da vide kako narod normalno i zajedno zivi.
Spostovanjem gospodine Raife,fuck off.
Možemo li jednom stavit tačku na prošlost i zaboravit na socijalizam, fakat je da se vratit neće. Treba mislit o aktuelnoj situaciji i budućnosti, sve dok ne dođe smjena generacije nece biti promjena.. Ovi dedari nikako da se uklope u današnje vrijeme.
Planeta je ozbiljno bolesna fašizam zagrijavanje staklenički plinovi bonbe i naravno PREDSJEDNIK TRANP
Kako te bolan nije stid, sabotirao bi čitav grad radi "partizanskog groblja" kao da je to od nekog značaja, čuj partizansko groblje, samo naši jugobalijanderi su zapeli u tom dobu partizana pa svakih 30 godina imamo iz filmova ustaše i četnike, baš radi njih...