Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6% stanovništva ima 33% vlasti na državnom nivou a 50% na entiteskom, i onda priča o ugroženosti. Šta je sa ostalim manjinama koje ne slave 9 Januar.
@Istokbosna No sikiriki,ima vakcina za to! 'SRECKO2021/POLJINE'
BiH sve više ide ka sudbini Jugoslavije. Bošnjaci su novi Srbi. Naprijed braćo
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
dobro zbori,bošnjaci žele unitranu muslimansku bih u kojoj bi oni vladali nad hrvatima i srbima sve pod onim fazonom građansnka bih. bih je država tri konstutivna naroda, a ne jednonacionalna kao hrvatska, srbija, njemačka ili italija.
A šta je sad "probošnjačka politika"? Neki novi termin iz centrale u Beogradu? U biti rotirajući gradonačelnik je u savršenom skladu sa konstitutivošću naroda i dosljedan Dejtonu. Ako ćemo ganjati jednog gradonačelnika onda moramo i građansko uređenje..polika "švedskog stola" je završila!
nije to Slavene unitaristicka drzava nego je problem sto vi, Hrvati BiH, ne zelite gradjansku drzavu nego podijeljenu po vjersko-nacionalnoj osnovi, uostalom kao i dio Bosnjaka okupljenih u sda... uporno izvrcete ideju gradjanske drzave upravo jer dolazi iz bosnjackih krugova, ocito je da na "vasoj" strani nema spremnih na to, osim par izuzetaka koje ste vec obiljezili kao neprijatelje hrvatskog naroda...
Sa ovakvom reakcijom Raguz na mala vrata podržava izbor HDZ-ovog Kordica za cijeli mandat. Pa onda kome je on opozicija
Covic je od značio liniju ispod koje se ne može ići a to je samo Kordić po tom sto je dobio najviše glasova i bez ikakvih mogucnosti za sve druge aktere
Ovo u prevodu znaci “podrzacemo Dragana” a razlog je probosnjacka politika, odbosno probosnjacko jedenje go vana. Bravo Slavene
Građani BiH,samo mudro i pametno,što bi rekli stariji saburom je đenet opasan.Odzvonit će i ovim konstutivnim i legitimnim.Joj pun mi je racku njih.
Saburaj ti koliko hoces
Kakva probošnjačka, probosanska čovječe.
Raga legenda
I Raguž mu ga zateže odzada, eto na šta Čović dođe.
Probošnjaci????auuuuu ovaj je i doglavnika zajebo ahahaha šta ima proHrvatino kamenjarski ?😎
meni je ovo pravo licemjerje, probosnjacka?? a to sto vecina njih radi za hrvatsku a prima platu ovdje kao cemo to nazvati Raguz? Zna se ko je kocnicar svih pozitivnih procesa i kako to da vas nije briga sto covic nece na u nato..
Jest frajer opterecen , dobro.
Svi hrvati nisu HDZ. Svi u HDZ su hrvati. Legitiman je onaj ko ima najviše glasova, tako kaže Zakon i digitron.
Ćelavi nebitan si.
Čuj ovoga prohrvata ,kaže "probošnjaci".