Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi glasat za Raguža
svi za izetbegovića !
...a ko neće?
Naprijed gospodine Raguže!
ukoliko gospodin raguž ne bude izabran većinskim glasovima hrvatskog stanovništva, on neće biti legitiman politički predstavnik hrvatskog naroda u bih, i kao takav će produljiti krizu koja u federaciji traje već 8 godina.
ako se ne varam to ce da traje sve dok dodik i covic imaju savez ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da ljudi jednom otvore oči i da vide da iza njihovog glasa koji dadnu SDA nema nikakve svrhe osim toga što je otac te stranke prije 20 godina rekao da ćemo jesti zlatnim kašikama, vjerojatno onim koje su dobili u Turskoj i Saudijskoj Arabiji, nismo ništa dobili, niti ovi što gutaju ono "Republika Srpska će se ocjepiti" bla bla SNSD-a i one HDZ-a da će imati svoj entitet vidjeli bi da npr u ovom čovjeku postoji iskrena želja da napravi nešto ali ne, Bošnje, Srbi i Hrvati vide ono što im se 20 godina obečava i nikako da se ispuni. Ajmo jedan aplauz za narode BiH. Vama gospodine Raguž želim mnogo sreće na izborima.
Raguž je za treći entitet! Pouzdano znam, njegovi su najekstremniji u Stocu. Bošnjaci tamo žive u aparthejdu!
U Stocu je na vlasti Dragan Čović, odnosno HDZ BiH. Tako da za aparthejd i treći entitet traži krivca u Čoviću.
Ja cu glasovati za Raguza! Demokratija buraz Covic je teski kriminalac !
mogao bi raguz nekom podvuć
Opet ce "drugi" izabrati Hrvatima predsjednika!
Ustav ne razlikuje druge. Ti imaš pravo glasati za koga želiš.
A to sto je RS druga izborna pa u FBiH ne mozes glasati za srpskog clana ako ti se svidja njegova poltika (kao sto se ljudima svidjao Komsic ili sada Raguz) je l' to nije ustavno razlikovanje "drugih"? Radi se o tome da je SDP-ovcima stalo da podrze i Raguza pa cak i Cerica da se raspu glasovi da istjeraju Bakira iz predsjednistva! Rjesenje je jedan predsjednik a posto znamo da se to ne moze dogovoriti onda je najbolji indirektni izbor clanova predjsednistva putem parlamenta ili domova naroda!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Povucimo crtu... hoće reć, napravimo novi entitet? (Raguž mi djeluje razuman, ali šta ako ta crta ustvari nije baš tako imaginarna...)
...misliš da je reguž trojanac bošnjacima?
.. s jedne strane da .. jer vidi efekta koji dodik(covicev saveznik ili !?) postize zadnjom izjavom da ce pomoc hrvatima napravit drzavu .. svi Bosnjaci za Raguza koji se slika sa steccima .. s druge strane ne .. ako su HDZ i HDZ 1990 isto onda koji kuwac uopste citav show kad su svakako jedno te isto .. !? Ma to je daj prvo glasove, prvo guzice u rankings, pa ce se onda krojit politika ..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Ovo je naša zemlja. Podvucimo crtu." je ustvari slogan za stvaranje Herceg-bosne ako malo razmislite. Hrvati to znaju, srbi to znaju, samo glupi bošnjo ne zna.
Šta ti je, šta pričaš? Vrijeme je da podvućemo crtu staroj BiH koja je nefunkcionalna.
ajmo Bosnjaci, izaberite Slavu Kukica
moj martine, ti si se kleo u neku podršku europske pučke stranke, a oni dadoše potporu čovićevom hdz-u..
pa naravno..i u evropi vide da je jedino resenje broj 3.....za pocetak
ma vide i u europi, da bi izbor raguža, bejha opet vratio 4 godine u nazad, a to nije put ka Eu i Nato paktu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...reko bi čoek da je završio geodeziju a ne političke nauke...
to su ti đaci kumrovečke škole. spremni na sve.
...nije to do škole, no do "plivajućeg" mentaliteta...gen koji je naučio da živi na grbači drugih...
prica mu je lijepa pa vidjecemo sta ce raditi ako pobijedi...
nije garancija . s tim razmisljanjem ce to oni stvarno i raditi i nikad se nece nista ni promijeniti . mi ko narod moramo malo mentalitet modificirati . a on zasluzuje priliku .
...priliku zaslužuje neko ko iza sebe ima rezultate, a ne presjedanje iz stranke u stranku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
aaaa ovaj bi samo neke crte povlačio hihihihi :D
Ti si jedno obicno Cvicevo bravce,jugoslovenski orjentiran kao svi ostali kadrovi HDZ-a B-H.
čović je jugoslovensku prošlost ostavio iza sebe, da li je i gospodin raguž?