Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Martine barem se prodajes da si za Bosnu, ali tesko da ces pobijediti bivseg Jugoslavena a danas velikog Rvata Covica kojem je omiljeno pismo cirilica :)
...........jeli ovo plaćeni oglas.....stalno se ponavlja........
Politicari ne mijenjaju plocu ni na ovim izborima. Pokusavaju se pokupiti lagani jeftini poeni na ljudskim nesrecama. Cini se da je danas mjerilo uspjeha jednog politicara u tome koliki broj sirotinje si preebo da dodjes na poziciju na kojoj jesi.
@jaski ...........od koga ili čega...........
Ma svi su nesto "BRANILI" pun mi je vise te price ! Imam ja dovoljno godina da sam svojim ocima gledao kako se sta brani. IDIL "brani" Islam od zapada, zapad se "brani" od Islama, Rusi brane svoju vijekovnu zemlju od Ukrajinaca, a Ukrajinci legitimnu teritoriju od Rusa. Iracani se branili od Sadama, a Libijci od Gadafija... Treba li jos nabrajati ili si vec smoren?!