Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde ti (JA) ne kenjajj i ne vrijedaj cobane vidis da mu je glava ista ko u magarca a mozak mu je pileci
lijepo kace Charls Barkly sto ulazis u frku kad si slabiji
@Priboj.....cuj pakas.......vi ste smtradovi supcine sto ste nam dosli zemlju zagadzivati......uostalom vise mi smrdis na cobana !!!!!!
CUO SAM DA JE SLOBODQN TIHIC POTPISAO POLA DRZAVNE IMOVINE ENTITETU G.NOCIDNE TVOREVINE PREKO OHR A I GREGORIJANA, PATRIOTI NA NOGE AKO JE TO URADJENO TO BI BIO KRAJ DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE, AKO NEKO ZNA NESTO O TOME NEK PISE I JAVLJA.... DAL JE OVO TACNO..... GENOCIDASI DANAS UPRAVLJAJU POLICIJOM, TUZILASTVOM, SIPOMm OHR OM, TRAZITE SVOJA PRAVA DA BOSNJACI IMAJU TAKODJE KLJUCNA MJESTA U SVIM OVIM INSITITUCIJAMA KOJE SAM NAVEO INACE JE SEGREGACIJA I APARTEID SRBKIH KOLJACA NAD BOSNACIMA , HRVATIMA A I JEVREJIMA....OTVORITE OCI DOK VAM NIJE KASNO......
Zar taj pakas jos nije napustio BiH? Pa najavljeno je da spijuncina odlazi jer je provaljen na svim stranama.