Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se sa @FUJ jer u ovoj drzavi nista ne funkcionira , niista nije realno sve je jadno i lazno .ovdje se istina slusa ,cuje ,vidi a drugacije prezentira .kao da se uziva da neko pati i da je nekome tesko ......ako covjek kaze da je prisutvovao i slusao raspravu zasto se nevjeruje .upravo sam procitao isti tekst na BIRN JUSTICE gdje stvarno nije preneseno istinito ...pa i ja se pitam zasto.zalim porodicu alispage jer vjerovatno nije lako podnositi ovo.SABUR ..
Laze dzukela!!!
ako vec ne prate sudjenje zasto javnosti daju drugacije argumente , zasto
Pa sarajevo x je c.etnicko-srpski portal.....
srbi su genocidasi a hrvati nisu daleko.
DANAS SAM PRISUSTVOVAO NA SUDJENJU I ODLICNO ZNAM STA JE RECENO , ZASTO JE GLAVNI DIO IZOSTAVLJEN SA DANASNJE RASPRAVE GDJE DZEVAD RADJO POJASNJAVA KOMANDNU ODGOVORNOST....ONAJ KO SUMNJA U OVO NEKA ODE NA BIRN JUSTICE REPORT PA NEK PROCITA IZJAVE OD OBA SVJEDOKA I ZAKLJUCI ZASTO SE OVAKO BITNE STVARI NE PRENOSE JAVNOSTI U POTPUNOSTI I ADEKVATNO .ZAISTA JE ZALOSNO POGOTOVU KADA GLEDAS SVOJIM USIMA I GLEDAS SVOJIM OCIMA .....