Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazalost svi podveleski tajkuni u gradu Mostaru imaju vikendice u blagaju.mjenjaju tok bunice kao da.je babovina ima..sramota
@fbUser1573253163 Prave od Mostara Karasesbes.Cigansku mahalu.I onda se pitate sto zapadna strana izgleda ljepse.
Hrvati su kolonizirali Bunu. Proslo ljeto mnogo sam bio dole oko Bune, nova katolicka crkva i nove kuce sagradjenje izmedju 1999 i 2005 godine. Znaci kada se vracate iz pravca Capljine prema Mostaru, da desnu stranu iza mosta preko rijeke Bune, sve oni kolonizirali. Lazu da su protjerani iz Zenice, Kaknja, Visokog 1993, masa ih je odselila 1998 i 1999 u plansku kolonizaciju Hercegovine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj odjel Grada Mostara dojeli gradjevinske dozvole podobnim i onim koji plate isto ko da su cokolade. Napravljena je takonsilina zgrada u Kostaru ukljucujuci i Hotel Hercegovina koji je vodjen pod rekonstrukcijom a zgradi dodali 3 sprata. Cita li tuzilastvo ovo?
Zavod gradjanima ne dozvoljava uvid u prostorni plan, te tako ne mogu ni da se zale na bespravno izgradjene objekte. Kazu da nisu nadlezni. To pogoduje raznim talovima i ilegalnim radnjama koji omogucavaju bespravnu gradnju. Pojedini u Urbanizmu imaju toliko krivicnih prijava da vise nema nikakvog efekta ni tuziti ih.Oni direktno ometaju provodjenje zakona i direktno su odgovorni za stete i mnoge sporove koji su uzrokovani njihovim nezakonitim radnjama.
Ko rusi ugled gradonacelnika Mostara Ljube Beslica? ugled ruse uposlenici Katastera i Urbanistickog . Ti uposlenici falsifikuju dokumente i na osnovu njih izdaju gradjevinske dozvole u rejonu zastitnog pojasa rijeke.Te dozvole potpisuje gradonacelnik Beslic a nisu mu kazali pravu istinu, pa na taj nacin postaje saucesnik u nedozvoljenim radnjama.
Odjel za urbanizam se proglasava nenadleznim i ne zeli da tumaci zakone gradjanima, a direktorica katastra Sanja Hrvic dozvoljava da se u njenom uredu falsificiraju dokumenti..Ovom kriminalu treba stati na put..Sve ove ljude gradjani placaju i postajemo svi suodgovorni sto dozvoljavamo ovakvo ponasanje zaposlenih u navedenim institucijama..
@fbUser1582272009
Osoblje u katastru zajedno sa geometrom Mirsom Berkalo falscificiraju dokumente i dostavljaju ih urbanizmu koji na osnovu toga izdaju dozvole. Ovaj kriminal treba dobro da se ispita. Ne zna se koljiko je još ovakvih dozvola izdato. Sigurno jeste i ovome kriminalu treba stati na kraj. Neće nam niko doći da uživa u ljepoti Blagajske prirode pored objekata uz Bunu koje su bezpravni ili sa kriminalnim dozvolama napravljeni. Došlo je vrjeme ovome stati u kraj
Ustashe i chetnici zelene boje!
@ Bosnjastvo Drugar, nashipu se na sabaHuu kitumbasa i ti i Kakir.A da ti stavim u perspektivu, nemoj da racunas Tuzlu i okolinu u slucaju da zakuhate s Dudukom.Tuzle sto se tice obojicu cemo vas nazigu, bujrum dodjite, trazite svoju 'moc' u Tz.
DJUBRAD, hoce ono malo ljepote i prirode da uniste, unistio njih dragi Bog!
Dozvolio grad Mostar,??,zna se ko je na celu,zato se i zove nacelnik,ko potpisuje urbanisticke,gradjevinske dozvole,ko potpisuje ko vodi ko prima platu,imenom i prezimenom .,pa ako nista nek se pamti ko je bio tad na celu kad se izdavala NEdozvola,a ne Grad Mostar
@uraniovoduprevario Mesetare talovi razni, a u ovom slucaju su sestre Salcin, Azra i Lejla..Jedna u urbanizmu , druga u katastru. Sve to uz pomoc geometra Mirsada Brekala. Potpisao Culjak jer su mu stavili krivotvorenu dokumentaciju na stol, kako sam kaze..Igre bez granica...Jedino tuzbe preostaju..
Pogledajte šta su napravili sa prokoškog jezera, zašto se o tome šuti
Stabih se drugacije mogo desiti,od ustasko cetnickih zlocinaca,sve stoje muslimansko dobro zele da uniste.toje odgovor na aluminijum.TEGBIR
uzmi terapiju i usaburi se
@dzida tebe su vec unistili, onepismenili su te.Ali nedaj se da te horde SDA pljackasa( LIKE THIS heheh) satru do kraja :) imas vremena da se formalno obrazujes idi u neku vecernju skolu.
ovakve stvari baš bole...
Čitav Blagaj je u vodozaštitnoj zoni, a sve septičke se slijevaju u Bunu. A I vrelo je zagađeno životinjskim fekalijama I antibioticima koje se daju životinjama u Podveležju. Orlovi su potrovani, ribe u Buni nema, osim u ribogojilištu koje itekako zagađuje rijeku. Nema tu spasa, neka pravi ko šta hoće.