Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bolan neometano, svaki dan kolona sa autoputa se nakupi, idem po 20 minuta taj kilometar
Tu treba otvorit kruzni tok s fontanom i uvesti struju da sija po noci.
Rade 2 masine na duzini 20 metara,ako ovakim intenzitetom nastave ni iduce godine nece biti zavrseno a sto se tice Vogosce to je najmrtvija opcina posle rata po uradenim rezultatima,ni metra puta nigdi,bruka od opcine,takvo je i Visoko....
samo saobraćajna kultura i stvar je rijesena, uz to pokazivati smjer kretanja. Tačka.
vidi lapora što je lijep
Kaže saobraćaj se odvija nesmetano.kao.do sada.. Kolone iz pravca grada u najboljem slučaju do hotonja a iz smjera Rajlovaca se ide po pola sata min..
@Pacenik pa smeta li ko kolonama vozila?
Najbolja vlada KS u istoriji
@Union ironija naravno
Sta vrijedi kružni tok kad ga ljudi neznaju koristiti.
Sve mi je jasno, ali zašto nadzor nad izvodjenjem radova vrši institut iz Banja Luke. Mi nemamo relevantan institut ili se radi o nekom talu?
Slabo te masine rade dosad zemljani radovi trebali bih biti gotovi nula ste vi izvođaci radova...tri firme su tu trebale raditi najmanje.
Radovi na izgradnja raskrsnice... Hvala i doviđenja...
treba cvijanovicku zovnut da otvori kruzni tok