Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva slika je poziv za inspekciju rada i zaštite na radu :D
Kontao isto napisati, upravo tako :)
Misliš zbog one bubamare he he
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba podsjetiti roditelje da ne dozvole osnovnim školama i obdaništima da organizirano djecu vode gore, jer teren je kontaminiran minama i zaostalim eksplozivnim sredstvima. Kako bi se izbjegle i nesreće da turisti gore ne postradaju treba pod hitno transparentno obilježiti staze i površine na kojim se ljudi ne smiju kretati. Ne treba zaboraviti da se procjenjuje da na Trebeviću ima još najmanje 250.000 ubojnih sredstava rasutih na sve strane.
Nema narod pare, džaba vam žičare!!!
gledaj prve fotke i alije sirotanovića s lopatom od 7 kubnih metara.
ŠTA VELE ŠINE NA OVO
Ja se samo nadam da neće naši koji ništa ne poštuju i ne cijene uništiti je u rekordnom roku.
sad cemo se svi vozikat zicarom do trebevica i nazda i mirna bosna
Poznato je da se žičare prave zimi, ko što se vikendice na moru i bazeni npr. prave ljeti. Ha ja
To će da bude još veća turistička atrakcija, i treba uložiti maksimalne napore kako bi se dovelo u red.
" ali i rasteretiti saobraćaj, jer su parkinzi na Trebeviću pretrpani ...". Dakle, niđe veze. Puno je jeftinije i brze drito otici autom na Trebevic, nego parkirati u gradu, pa platiti žičaru itd. ... Realno žičara će biti za turiste, što je ok, ali neće uticati na smanjenne broja vozila na Trebeviću ni 5% ...
I ako bi neko htio ici zicarom , vjerovatno mora doci do nje autom jer ne zivimo svi pored vijecnice . Kad skontas zatrpaniji je grad od trebevica , to je sigurno . I cuo sam da je Skaka predlozio 10 KM za voznju u jednom smjeru !?
Zicara je udaljena minutu od tramvaja ... i karta u jednom smjeru nece prelaziti 5km ... bezveze serete po ovakvo divnom projektu ... ima puno toga za srati, ali nam ziacaru ne dirajre, ja jedva cekam da se provozam, a ne zivim pored vijecnice.. nego cu lagano rucak, kafica na carsiji .. pa na zrak na trebevic .. a na trebevicu sam iz carsije za 10 minuta ... pa gdje to jos ima.
Super... sad imamo zicaru nista nam vise ne treba... sad smo RAHAT (od pameti) !!!!
dabogda da se smanji broj auta, niko ne zeli svoju guzicu iz auta i komfora pomaknut, jedino ce mozda penzici i djeca koristiti zicaru, penzici jer im je jeftinije ili nemaju vise auto, a djeca radi zabave
Sanacija..krpljenje rupe koja je katastrofalna svom duzinom puita.....koji hajvan onako odredi da se iskopa put...put ko saniran al uzasno voziti po njemu ! treba se asfaltirat i prosirit put. Mi Bosnje hocemo ko nesto al sve zapocnemo od ruke...ili stomaka..od glave a ne zavrsimo sve sto treba i onda kad stranac dodje umjesto da vidi jedan lijep paket...on vidi pored lijepog 80 posto ruznog.... znaci imamo mahalsko razmisljanje !!!
imajuli gondole toalet u slucaju da se userem
Tad si otvori usta i poseri u ista.
a šo su ovi stubovi ovako krivi? Mene nešto hastra....... :(