Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj Hece...leglo sverca i lopovluka u koji inspekcija smije uci samo u nabavku 😄😄😄
Pogle nam pola države na tom principu.
@fbUser1627300964 pola? Ja bih rekao najmanje 3 cetvrtine nam je na tom principu, a Heco je pravi spomenik tome. Vidljiv na daljinu, nakaradno sklepan, saren, kada pridjes prljav i smrdljiv. Trebalo bi ga proglasiti nacionalnim spomenikom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A sta ce zvanice, samo jos da prave problem u saobracaju, radi i suti ba sta se vise preseravate sa slikanjen za svaku jebenu lopatu
bravo nek je i ovo krenulo konacno SDA je bila vlast stalno pa nisu ovo odradili
Kinezi će i završit dok "zvanice" operu krmeljine , 😎😅😅😅
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prica o rekonstrukciji pruge a firma javnog gradskog prevoza nestaje koja je svrha?
Da su se cekale zvanice radovi bi trajali kao i kod stanice na otoci
Be mi se za sarajevo, ciganluk..
Rece vlah iz supe
Yebe se kinezu za naše političare. kopaju
Vidjet ćete kako Kinezi sad rade posao
U svijetu se na takvim gradskim linijama radi i noću.
Isti ovi kinez su bili fizikaneri na Hidrogradnjim objektima po svijetu, ali naš POŠTENI su uništili sve što su mogli. Blago nama na kada imamo trio iz snova.
U vakat su što kažu, baš sad kad nam djeca trebaju u školu, tako i prošle godine u septembru pruge od mašinske do scca popravljali, Bože sačuvaj države i govana
Ima ti i ta mjesta
Nema buraz kad stranac dadne pare , odmah se pocinje, da je ovo do nasih sve, pocela bi rekonstrukcija malo prije sudnjeg dana.
Ako je obnova/rekonstrukcija onda se skida sve staro i postavlja nova pruga. Prvo se pripremi podloga koja je uništena a stara nije adekvatno postavljena kao ništa u gradu! Da li ste vidjeli u Zagrebu kakva je pruga? Za 25 m eura može taj kvalitet da bude!
koliko vidim obnova pruge na raskrsnicama...a ne pruge u globalu
Kinezi su navikli da rade, a ne da šupljiraju, i samo zato mi je drago da su oni izabrani da to urade
Dva kineza iz rajlovca dosla da slikaju tj da ih uslikaju… gdje li su i da li ce raditi kinezi, ostaje upitnk.
Kakva je ovo obnova , krpe rupe!?
Na ove prelaze za pola sata nasuli zemlju, poravnali sve pa konacno mozes proci sa sva cetiri tocka na autu, bez da jedan otpadne u voznji od kratera koji su tu bili ... dok su prije toga godinama i godinama rupetine bile tu koje su krpili a rok trajanja tom krpljenju je bio mjesec dana.