Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
900 zaposlenih, nemaju svoje varioce, nemaju cijevi fi 800 nego vare i krpe. Cisti kriminal i hapanje koji nam je sad svima dosao na naplatu. Ako sutra poslje posla budemo imali vodu, bit ce jos i dobro... A promijeniti se neće ništa dok neko pored otkaza ne bude i krivično odgovarao za ovakav javasluk i maltretiranje gradjana!
Sarajevo je grad - slucaj, svako malo pucnjava, zrak najzagadjeniji na svijetu, napadi, ubistva, babini sinovi gaze autima neduzne pjesake po trotoaru i pjesackim prelazima, vode svako malo nema, saobracaj je divlji, parkinga nigdje nema, cijene samo rastu, jednostavno uzasno mjesto za zivot.
Drug ne rise svega ti. Pricas gluposti koje su vam svake pameti. Od inzinjera, običnih radnika kao i same birokratije u drzavi jedan klix degen zna sta i kako treba. Svi trpe trpi i ti i miran budi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E vala ovo Sarajevo ko ga je kleo nije dangubio, tmuran , nesretan grad, pun raje kojoj je svega preko glave, sve vise mislim da gdje god drugo se ode, covjek se nekako bolje osjeca
Mora da je kriva bivsa vlast koja ne vlada jos od 2018. hahaha
Al barem od 2018 barem nema vise redukcije vode, koju su do tada Sarajlije imale svaki dan od 22h do 07h ujutro. Svaki dan
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kao da traze vodu a ne da popravljaju vodovod jbt zivot.
Zivjeti u Sarajevu i generalno na Balkanu je ziva depra. Da se razumijemo nije puno bolje ni drugdje u svijetu ali barem se nesto dogadja, nesto naucis, prodjes, vidis u zivotu. Nova hrana novi mirisi no i ljudi. Na Balkanu samo mozes poluditi.
Dolazak vode u Sarajevu: Dobrinja 03:44 h, Nedzarici 03:55 h, Mojmilo 03:59 h, Otoka 04:03 h, Cengic Vila 04:07 h...
Svi koji misle da je to lako odraditi neka se prijave i odu volonterski da poprave ako smatraju d aje to lako. Eto ne moraju volonterski neka naplate svoj rad ali bih bas volio da vidim kako bi to vi strucnjaci popravili.
Vode nema i dalje
Kakva bruka,24h saniraju "rupu"! Moram ovako napisati jer ovo su njihove izjave. Evo sad dodali i kapilarna napuknuća. 24.godina,grad nema preko 24h vode...narode,i gore nam treba!
Evo dosla voda. Samo im je trrbalo 25 sati da poprave. Klosari.
Možda je došla negdje. Na Grbavici je još (05:38h) nema
Konakovicev amanet, redukcijama je ratovao 2018. sa neistomisljenicima
E da Bog sačuva...
Hitne smjene u VIKu. Ovo je cist javasluk, nesposobnost i lopovluk
pa Vik je to,javasluk teški
24 sata bez vode upravo
Kreteni
Dok im se neko mame ne najebe nece ni doci,ili cak i bombu ne baci
Meni je mrak i kad je dan, Ja sam ti bona nesretan