Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prije nije bila ograničena na penzijama od 163KM
Sta bi sa onim "IMAMO DOVOLJNO SVIH OSNOVNIH ŽIVOTNIH NAMIRNICA" nemamo mi ništa.
Amerika uvela koristenje remdevisir lijeka za tesko oboljele pacijente, uvesti remdevisir za tesko oboljele pacijente, bolje imati nuspojave nego umrijeti!
Kakva smo pohlepna i sebicna stoka dolazi vrijeme kad cemo se ubijati u trgovina i marketima. Sve ovo sto nam se desava, desava nam se upravo zato sto smo sebicna i pohlepna stoka.
A mozda i ljudi ne vjeruju onima za koje su glasali da ima dovoljno zivotnih namirnica?!?
prvo ogranice pa onda dignu cijene na ono malo sto nude jer cim je manje cijena skace ahahahahha e narode jesi naivan
Nemoj te nas molim vas vise spasavati
Ja bih rado kupio 10 kg brasna, ali i Zenici danima ni kile. Bosnjo sve pokupovao. Samo jadnik ne zna da ce sigurno potrajati par mjeseci i mozda duze,i da ce potrositi sve zalihe . I sta onda
Dok BiH proizvodjaci brasna tvrde da imaju zalihe i da proizvodnja ide normalnim tokom, dotle u Bingu, u Bijeljini, nema kile brasna od BiH proizvodjaca. Ima samo brasno nekog proizvodjaca iz Srbije, 1,15 km po kilogramu. Neko iz svega ovoga izvlaci debeo profit, ali sto nas narod kaze, dabogda mu za lijekova trebalo...
@a-team stiže brašno, ali vjerovatno ne više u vrećama od 25-50 kg, nego manja pakovanja. Treba vremena da se sve popakuje. Pekari koji proizvode gotove pekarske proizvode ne žele da prodaju brašno, bolje se zaradi na gotovom hljebu, kifli, piti nego na brašnu. To je neko moje viđenje.
ovaj monstrum i fooodil kliconosa ce u crno narod zavit gore od corone
Izgleda da insekti kao buduća hrana nisu daleko. Lagano u lov na puževe, guštere, žohare i malo prepržit na ulju :P P. S Ne prijavljujte ako sam vam pokvario apetit, da se ne ugojite u karanteni
ne kupuje narod narod nema para kupuju vasi profiteri koji poslije ovog vaseg zuluma kad dodje do ekonomskog kolapsa ima milione da zgrnu ko i u ratu
Kupovina brašna i šećera iz Srbije? Mi u Bosni i Hercegovini nemamo dovoljno jake prehrambene kompanije koje mogu da odgovore na zahtjeve tržišta?
Ovo ako potraje osnovne potrebstine ce se dijeliti po skolama gradjanima uz brojeve, ko je bio u ratu zna o cemu govorim.
ne podsjecaj😭😭
Alen Šeranić kapa dole
Pa kao u ratu jbt...
@VelikaBH Ja sam jučer cijelu Tuzlu obišao uzduž i poprijeko, brašna nisam uspio naći. Svega ostalog ima u izobilju. Doduše, subota je bila pa je možda zato. Valja mi poraniti sutra da probam ponovo. Ne planiram da pravim biznis ali volio bih da imam 10-20 kg u kući, čisto da sam miran.