Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Hoću Skype da četujem preko njega!"
Vidim fino se paze ratni zločinci. Baš ih kažnjavate. Pas mater i vama i vašoj pravdi na koju se pozivate.
Dajte mu još pornhub.com genozidaš ! Ne za sluzuje zrak da diše a on hoće skyp Samo kruh i vodu mu treba dati i to he sve !
Nisi ti meni problem,nisi me ti licno zatvorio i rokao u Sarajevu nego idioti odani tebi.Jezim se danas od pomisli da si ti tamo,a oni koji su pucali na mene kao dijete,i pogadjali par puta,slobodno hodaju RS-om....i nikommm nistaaaa....
Koji kurchevi Skype, majmunu i internet ukinut treba ... ! ! !
TREBA MU U CELIJU UBACITI PE.REA
Ma dajte mu brate Skype i Viber i sve moguće pogodnosti. Vidjeli smo mi '92-'95 da Evropu stvarno nije briga za GENOCID i AGRESIJU koja je izvršena na tlu Bosne i Hercegovine. Malo je ironično što mu sudite, al' hajd... Ovo meni dođe k'o da Španci sude Nacistima. Ili Argentinci... Dajte mu sve, ma možete ga i pustiti. Nemojte se više pretvarati, znamo mi gdje kučka EVROPA stoji! Na FAŠISTIČKOJ STRANI! Go.vna jedna fašistička!
@Jobb vi siptari oni isisovci svi stw vi nato vojska. Vidilo se u ratu vidi se po okupatorskim medijima i po hagu. Jos jednom ste na okupatorskoj strani.
bolji mu je Slack
Eba ti i srbe koliko i bosnjake, umjesto da smo gradili i zivjeli zajedno u miru mi se danas mrzimo i vecinom patimo mamicu ti.
sto on nije uspio u ratu "nasi" nas zavrsavaju u miru...
Ovaj zločinac ne prestaje da truje srbe i posrbice. Skype bi mu dobro došao da ih nastavi manipulisati, a oni se skupe i slušaju ga, a i vide svog idola. Ovakvim ubicama se mora zabriniti djelovanje, ne pokazuje znakove kajanja za genocid
Moze ako ces nam svima da popusis Dabicuuuu
Upravu je on bio. Bosna je evo u paklu a muslimanski naros nestade pojavise se neki bosnjaci
Sto se Dabic ufuro i tehnikom i ovlado.Durmitorska seljacina
hoce da se zadovoljava sa dodickom
Dobro ga krenulo bilo s medom, pa hoće da nastavi bisnis online.
*biznis
Možete ga dodati na profilu - ''doživotnarobija95''