Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je sto nemamo adekvatne lidere da pokrenu proces ukidanja entiteta, posebno rs. Ono sto je na zlocinu stvoreno, ne moze opstati.
ziv bio jos sto godina u bolovima i patnji...debilu papanski...
dodik na aparatima...
GENOCIDASI NA APARATIMA 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Da su ovi naši političari pametni, u inat bi radili na unaprijeđivanju bosanskohercegovačkih gradova u svakom segmentu u inat ljudima poput Karadžića i kompanije!
a sto ne pisu zasto su bili restriktivni prema unproforcima i "humanitarnim" konvojima? Pa jbt neki tamo unproforci u najkracem roku "ispalili" 4000 minobacackih granata na "vezbama" (citaj prodali)... pa kako da ih ne jebes?
Ovo djikanima dodje kao tradicija
Proljepša se dan.
dodik na aparatima...
Kazna bi trebala biti da ga crnjo neki dere dok mu crijeva ne ispadnu, a ne dozivotni hotel
ma kakvo nabrajanje kriv je za svaku smrt i za ovaj rat zabi mu ga, dajte mu skype da place sa porodicom
@staraskola69 za rat.......gradjanski su potrebne najmanje dvije strane a kod nas je bilo tri.........a sto se tice ovog covjeka......dabogda trunuo vjecno sto se mene tice.....ukrali ste mi najljepse godine zivota........crkli svi
NIKAKVA PRESUDA NAŠIH 30 HILJADA POBIJENIH CIVILA NE MOŽE VRATITI
Dug je spisak njegovih monstruoznih zločina!
@SarahH svako ko je bio u komandnoj poziciji u ratu je zlocinac........prvo ovaj pa na dalje.....
Naivni Bosanci su zivjeli u uvjerenju da rata nece biti i u tom uvjerenju stradalo je preko 200.000 ljudo. Bojim se da nismo dosli pameti i da bi sada i gore bilo
e dobro..........mozemo li sada naprijed ? nek trune......i ova dozivotna je preblaga kazna.....jeste li sada zadovoljni i mozemo li sada da gradimo buducnost za nasu djecu ?? ili cete izmisliti nesto drugo ?
@bavarskidekolte Izmisliti? Meni je život već s.j.eban, a bolja budućnost će biti za moju djecu kad više ne bude likova koji veličaju zločince poput ovog majmuna. Da li misliš da takva budućnost postoji?
@SuperBone mozemo se tjerati do sudnjeg dana........bitno je da nakon dvadeset i pet godina poslje rata nismo napredovali........mislis da meni nije s eban...najbolje godine sam ostavila u ratu i poslje njega nismo sebi dosli jos deset godina.....ma dosta je vise...hocu da zivim i da gradim buducnost lijepu za nasu djecu...i da vjerujem da postoji ako mi svoje glave ohladimo
Al nije kriv za Markale. Ni Boska i Admiru.