Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo od Allaha
nije, već se para kondenzuje u atmosferi zbog niskih temperatura
Dodikove suze... Hvala Allahu
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kakvi nesposobnjakovici vode ovu drzavu fuj !!! Nemamo prvo testova,pa nemamo respiratora,nemamo vakcina,nemamo helikoptera nemamo nista ali politicari se voze u limuzinama od 150.000KM pod pratnjom koda su nezzz ti ja ko i sta !!!
A sta svi mi ostali radi? Sutimo.
Tekbiiiiiir
Naši mudro političko vodstvo može odahnuti.. ponovo nas spašava donacija. Aferim!
Allah vidio da uhljebi ne poduzimaju nista pa On uzeo stvaru u svoje ruke.
Vidi šupe za drva i bijede
Elhamdulilah
Požare je danas gasio i helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske. E kako smo jadni, sta ova helikopter jedan moze uraditi za ovaj pbim pozara? Nista! Ali će ti srbi sutra nabijati na nos za sta god, isto kao vakcine u srbiji. Zaista za nas niej drzava, nemamo casti, nemamo inata, ponosa, nista nemamo...ali zato znamo traziti sadaku, hebala nas sadaka vise!
Sad će belaj sa poplavama, zagađenje vode za piće, kanalizacija, preljev vode na brani...Dodo se izvuče! Opet!
Konacno dobra mjest za mjestane. Nakon Dodika i helikoptera i svega ostalog.
Sadake i igara
a gledaj grada i uređaja braćo mila...
hvala allahu LOOOOOLLLLL jel hvala allahu i za pozar onda? i za rat sto je bio? allah voli bosnju, sad sam se cuo s njim
Hud 11:52 O narode moj, molite Gospodara svoga da vam oprosti, i pokajte Mu se, a On će vam slati kišu obilnu i daće vam još veću snagu, uz onu koju imate, i ne odlazite kao mnogobošci!"
Hvala Allahu dragom.
Neobra se Bosna dok ne padne šljiva, vazda bilo u naske
popusi ga Dodig, netreba ni njima dati nikakvu saglasnost