Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu su....fahro je sve zivo uradio mimo zakona
sandzo i ti se spremaj vama fahro dodje ko sugar daddy
Zato je Branković sve "po zakonu".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pljuc, pa sve je ovdje mimo zakona od devedeset i neke
Jel ovo Eness?????Inace moj dobar prijatelj!
Legendi... priveden zbog zastrasivanja svjedoka, a traze da ga puste uz zabranu kontaktiranja svjedoka!? Jesu li oni ludi ili bezobrazni? Ocito je da namjerno izvrcu cinjenice, jer tuzilac i tuzilastvo ima pravo da mijenja optuznicu sve dok optuznica ne bude procitana na sudu. Tada se krece u proces po optuznici koja dalje ne smije biti mijenjana bez znanja odbrane. Ako je po tvrdnji advokata Fahra, onda bi tuzilac svakom osumnjicenom morao reci dokle je dosla istraga i kakva ce biti optuznica..
bitno da je krenulo :) molim se za dan kad cu Baketa i Dodu vidjeti iza resetaka :) al doci ce i taj dan...mora!
Gospodo odvjetnici/advokati, ispada da je jedini FaHron NEVIN a svi ostali JEBANE STRANKE. ... ! ! !
Da je po zakonu truhno bi u zatvoru do sad. Da je po zakonu oduzeli bi mu sve tornjeve i hotele zaradjene od dilanja(sa dobrim mu haverom Keljimedijem). Da je po zakonu avazu bi davno bilo zabranjeno objavljivanje obzirom na cirkusno subjektivno izvjestavsnje. Tek je sad dosao na mjesto, gdje ce nadam se duuuugo ostati.
Joj advokata sto ga sjebade
Licno sam Gospoju Vasviju ( u jednom restoranu ) cula kad je izgovorila da ce Naser Oric biti zrtvovan . Ne moramo govoriti ko je prodao Nasera S kim je bila , neka ostane mala tajna .
Zaprijeti Fahro Bakiru da ce srijeda biti kljucna,bogam i kljucna bi. Sejla Turkovic topi se kao sladoled u sred ljeta Prepisao Fahro bivsoj supruzi Avaz Biznis centar,zna Fahro sto ga ceka. Od sada ce Fahro i Keljemendi visiti na bado chatu ,,,oho,,, Bakir pijan ko letva od srece,ebo koaliciju
Našli vagu u Brčkom
to dole kod Izbora? trosu drogu?
KO je za novi zakon : KRIV SI DOK SE SUPROTNO NE DOKAZE
@UsneEsedaRadeljaša AUUUUU , ma daj salis se seljacino ?? MISLIS DA SI PAMETAN ? JA UPRAVO MISLIM DA JE DOSLO VRIJEME INKVIZICIJE I TE KAKO GLUPANE , MISLIS DA CE TI STRANKA DO KRAJA ZIVOTA BRANITI , ??? PA NEKA , TAKO TI I TREBA ; VJEROVATNO RADIS ZA NEKOG GAZDUUU , KOJI TI J... MILU MAJKU KAD JE LOSE VOLJE , A TI SAMO SLEGNES RAMENIMA KAD TREBA I NE TREBA . VJERUJEM DA SI BUNTOVNIK AL NE NA MJESTU I GDJE TREBA , ZALIM VASU VRSTU JADA
Kome ovi Scepini advokati pricaju vise ove suplje price? Fahro je gotov. Haptak. Tach. Ende.
http://prntscr.com/9vq6zf Nezavisni portal Avaz hhahaha pa jel moguce da su ljudi stavili hebeni counter hahahah
"Ostavili smo mogućnost da se razmotri mogućnost primjene blažeg sredstva od pritvora" Kako vas nije stid, Radoncicu je 20 godina robije malo, a ne mjesec dana pritvora.
Jel ovaj ima mobitel u sudnici ili u celiji pa chata ...svaki sat vremena izadje novi clanak da je razmjenio par poruka
Ovo je stvarno sve smješno i jadno , počev od hapšenja čovjeka , tužioca i suda i ovo večerašnje obraćanje i razna saopštenja a ni jedno zvanično. Možda bi se Dodikova ideja za referendumom i trebala obaviti i to odvojeno u RS i FBiH da bi dobili objektivno mišljenje naroda o instituciji koja je piramida za pravdu u jednoj državi i u koju bi svi trebali da vjerujemo, ali bez inata.