Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe si Šćepo! I ti ponekad progovoris neku pametnu.
Hajde SDA-ovci nemojte se ljutiti sto vam je sef beze sto se nemate cime pohvaliti vezano za njega, pa napadate druge
Šćepoooo, je li te stid? Gljivice beogradska, ne možeš ovim kupiti glasove. Vidjeli smo da plešeš kako Srbi sviraju, sve nam je jasno.
zbog takvih teorija zavjere koje prosipas smo slabi i neujedinjeni. kao rezultat pola bosne je okiceno slikama ovog ubice
@bosnajejedina mrs papak. SRBIJA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA se sluzi istom matricom kao i DB Srbije . Kad hoce nekog da oblate oni ga proglase za spijuna i izdajicu . Al nece vam uspjeti , Fahro je isuvise sposoban , namazan i opasan .
Ili SDA omladina trosi radno vrijeme na klix, a u uhljebio ih Bake dobro..ne moraju ni raditi, samo njega braniti
Da li je moguce da se sva snaga SDA omladine krije u pljuvanju po klixu. Ljudi idite raditi neki posao, obezbijedite sebi nesto umjesto sto branite sefa preko tastature
zaista ne razumijem ove botove SDA, u svakom komentaru sadrže neke vulgarnosti, psovke i uvrede, ne poznajete bolje nacine izrazavanja ili ? S druge strane, ponavljam, svaka cast za ovu velicinu od covjeka, cijenimo tvoju odvaznost i hrabrost pri ovakvim izjavama. Ne daj se Fahro i samo guraj naprijed, uz tebe smo !!!
SDA majstori spinova su uspjeli i ovo pitanje da ispolitizuju i da svoju mrznju prema ostalim bOŠNJACIMA koji nisu u SDA pokazu
"Jedna vreća zlata za mog Bakira!" - Hanuma Halida, rahmetili.
Svaka čast Fahro
SDA gamad i ovo moraju ispolitizirati.
Fahrini botovi napravili profile 17.11.i 18.11. Jedina aktivnost im je komentar za Fahru i jučerašnja podrška za opstruiranje rada državnih organa. Da, podržali su jednom i Čovića dok je hvalio Fahru. Da ste makar elokventni, pa da znate i koju rečenicu sastaviti, ovo vaše plaćeništvo ne bi bilo toliko providno.
Eto nek ste vi SDA-ovi botovi posteni
Sa Fahrom do bolje budućnosti!
Drago nam je da je osudjen Bakirov tradicionalni partner SDS i njegov general.
Što se ne oglašava Bakir, jeli mu ne da Sebija, ratnica prve zagrebacke i druge istambulske brigade.
Ma sta ti seres scepo..ti si veci srbin i rusitelj ove zemlje od Mladica...i ti trebas pred sud
Kako javlja TV kuca iz Turske, Bakir je organizovao takmicenje u spinovanju . Takmicenje se odvija u sefu narodne banke. Uslov ucesca:da ponesete clansku kartu SDA, da vješto lažete i da klimate glavom na svaku izjavu Bakira.
Sto se SDA kadar boji propasti pa se organizovali da malo lazu javnost i da pljuju one koji vrijede, poput Radončića. Sve sposobne ljude zelite da uklonite, da bi mogli nastaviti sa pljackanjem, nepotizmom i korupcijom.