Komentari (394)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FAHRUDINE NISMO MI LEVATI. 5 MINISTARA CE PODNIJETI OSTAVKU ALI POSTO NEMA VECINE DA IZABERE NOVE ONI CE NASTAVITI DA RADE U TEHNICKOM MANDATU. 1500 DIREKTORA I CLANOVA UPRAVNIH I NADZORNIH ODBOR CE NASTAVITI UZIMATI PARE KO FOL ONI NA KONKURSU IZABRANI. STO JA NISAM IZABRAN NA KONKURSU? SAMO ZATO JER NISAM KADAR. NE RISE FAHRO MATERE TI
@BOSNJAKpravoslavni ovaj je gore sda ovčica
@BOSNJAKpravoslavni - ja ne znam gdje si ti bio zadnjih 20 godina, ali eto ja se sjećam i SDP-a, i SBiH....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volis i ti jesti govna Radoncicu! Ovo je ocito da pokusas obanuti javnost iduce godine kako vi niste bili sve vrijeme na vlasti i na taj nacin prikrijes lose rezultate ministara iz SBB-a unatoc najavljivanjima cunamiju promjena.
upravu si 100%
Scepo, srpski spijun. A dobio 200.000 glasova od bosnjaka. Nekad pomislim da oni vicevi o nama imaju smisla.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo budala moze dati glas ovom kriminalcu cija je politika nanijela vecu stetu nego dodik i covic zajedno,
Jesi li picvorak - misliš da je narod baš toliko blentav. Pa tehnički se nemoe rasturiti Vlada BiH i ostaju i dalje ministri Da si se zalagao, a nisi, da izbornom zakonu bude i član o VANREDNIM IZBORIMA, pa đene -đene! Ovako sikter, nema te ni na mapi!
Po istom šablonu kao i sa SDP-om. Ne laje pas zbog sela nego zbog sebe. Nije SBB nezadovoljan sa SDA jer ni oni nebi bili bolji. Ovo je jedna bezobrazna i drska igra na štetu BiH i Njenih građana. Ne branim SDA daleko bili od mene. Ali ardi dodvoravanja glasačima BiH gurati u još veči problem je nečasno.
Neka si ti najbolji jaran sa Dodikom i Ćovićem .ebali te oni, a ti njih Izdaješ svoju zemlji i svoj narod
idi odakle si dosao..... nije ovo tvoja zemlja !!
uvlacis se svima pomalo
Čovjek je za psihoanalizu PARANOJA Prije dan dva sjedio sa Čovićem u Mostaru Svima je jasno da Čović i HDZ štiti SBB i njihove članove na funkcijama u državnim institucijama. Fahro narod jeste gladan ali nije glup da proguta scenarij koji su ti Čović i Dodik napisali
Pseto izdajnicko,pseto izdajnicko,objasni kako si se ti obogatio
I sda je trula i stara stranka, vec je vrijeme za nesto drugo.
Sa otvorenim rusiteljima Covicem i Dodikom ima najbolje odnose, a sa Bakirom i svima ostalima koji nisu za raspad ove zemlje, takvi Fahri ne odgovaraju. O cemu se onda radi i sta bi trebalo da bude sporno. Toliki broj svojih, po osnovi koalicije je namjestio na dobre funkcije. Onda ostaje da se radi o politickom konceptu koji se namece od njegovih nadredjeni iz krugova Srbije i Hrvatske, koji imaju dobru saradnju kad je u pitanju BiH.
Ma prijevremeni izbori.
Mislio sam da su Dodik i Covic najveci kriminalci uz Bakira dok ovaj ne dodje na politicku scenu. Pa hoce li ko posten ovdje uspjeti.
Kad procitas avaz da povratis od gramatickih gresaka , ulicnih slengova , prepisanih vjesti , seljackih novinara i naravno od pljuvanja po bakiru i seki ... ovo pljuvanje prerasta u opsesiju a opsesija je bolest....
Bolest je to sto narod trpi 20 godina nesposobne ljude poput Bakira i stranke koju predvodi. Sjeti se svog naroda samo kada treba glas dobiti, i tada laze. Navedi mi jednu pozitivnu stvar koju je uradio kao clan predsjednistva? Uhljebio je kompletnu familiju, a borci koji su njega branili dok je bio u podrumu sada se mrznu u šatorima.
@Sat nemas ti pojma...sbbovco
Fahro,samo odlucno i hrabro protiv nesposobne SDA. Puna podrska...
Ako se Covicu i Dodiku ostvare namjere, da nekim mjerama, a to se vec po portalima moze u po podrsci zakljuciti, da Radoncic pobijedi za clana predsjednistva, sa cijelovitom BiH je zavrseno. Bosnjaci ce opstati samo u getu na 23%.