Komentari (604)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOVI PREDSJEDNIK BIH JE FAHRUDIN RADONČIĆ
Predsjednik kakvog Bosna i Hercegovina treba 🍀🍀🍀 Bori se za ono najvažnije, a to su mladi BiH!! Pokazimo Radoncicu kako treba 🍀🍀🍀
Vjerujemo u riječ ovog čovjeka jer je pokazao da dosad što je rekao,to je i ispunio! Sretno u Oktobru!
da je opozicija pametna pa da budu dva kruga glasanja, sda bi lagano završila na smetljištu, a ovako im se rasipaju glasovi
Sta ce ovaj u Zenici nije mi jasno? Sto ne pokusa u Crnoj Gori!!
SDA izbor🐏🐑🐂🐃🐮 koji se prodaju za sicu kojo grade svoju srecu na tudjoj nesreci onih koji su korumpirani kriminalni nepotisticki predstavnici tih 🐑🐑🐑🐑 i vode ih u sultanat gdje im im lider ko sugava ovca hapati vrece zlata kod istih koji ga jos nisu provalili i trpati u trezor dok ce oni mrznuti se na cestama za svoje prava i razmisljati da li ce im djeca i ona na.kraju umrijeti od gladi bez ikakvih prava!
SBB izbor gradjana BiH koji zele prospsritet,sigurnost,pravdu, dostojanstvo,radna mjesta i predsjednika drzave lojeg postuju politicari i predstavnici zemajla Evrope i svijeta!
Evo ga, to je taj sto pljuje pa lize. Do juce pisao hvalospjeve u avazu o porodici Izetbegovic danas pise bljuvotine o istoj porodici. Koliko moras biti namazan i prevrtljiv da jednu te istu stvar prekrajas od kranje, do krajnje granice. Ministar sigurnosti kojem je drzava kompletna izgorila a spreman da istu sada prihvati, ne mogu da vjerujem.Covjek koji ce voditi drzavu u buducnost a isti izglasao akcize i uz njegovu pomoc prosle u parlamentima. Druze ne mozes ti vise da vodis nista.
BRAVO GIGANTE NAROD JE UZ TEBE!!
Ne volim vala nijednog politicara, ali ovom viri kriminal iz usiju.
Pare ne čine gospodina. Kako englezi kažu, za englesku travu je recept da raste 200 godina. Glasaću za onoga ko neće dovesti prevrtljivce, bezveznjake, bolesno ambiciozne, šarlatane i slične. Radončić je primjer kako čovjek može kad hoće, i hoće kad može, i treba mu skinuti kapu. On je pokazao da ništa nije nemoguće i da niko nije bez cijene u ovom društvu. Glasati i samo glasati, najbolje i samo najbolje!
@InspektorKluzo ti si jedan neinformirani idiot! Tacka,cinjenica,fakt! Gadno zvucis i ti i sda,hdz botovi koji su se prodali za kiflu
inspektore, nadoji se govana i ti i radononcic
Fahro nikad spremniji! Idemo u bolju budućnost!
Bravo Radončiću. Sale su pune gdje god se pojavi, ljudi su prepoznali pravog lidera i pobjeda je tu!
Idemoo dalje u bolju budućnost, Fahrudin do pobjede🍀💟
Fahro do pobjede, idemo u bolju buducnost!!!