Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fale ti Fahro jos tu Bake,Dodo i Covic da bacite basketa ili jednu tekmu na male.
Realno FAhro je jedini lik koji posteno radi zaposljava i kritikuje rad pravosudnih organa ima godinama..i bas njega uhapse
"Još", malo Sutra. Nema tu Dode, Bakete, a ni Čovketa. Ne vjerujem da će se oni naći, bar u vrijeme mandata (znači još 3 duge godine), u istom položaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Da je meni, kao što je ovom pehlivanu, neka tuđa zemlja (kao što je njemu Bosna i Hercegovina) omogućila da nekažnjeno kradem, kradem, kradem, gradim tornjeve, živim kao Bog i budem jedan od nekoliko najbogatijih ljudi u zemlji ja bi se na sav glas izjašnjavala kako bi tada najviše odgovaralo javnosti te zemlje ali bi bila u stanju i da se javno deklarišem kao ,,magare,, E moj Radončiću nisi ti ni Srbijanac, ni Bosanac ni Bošnjak, ni Musliman ni Hrvat ni Kinez ti si L O P O V j
Ti si Kurton sa velikim K !!
Sto si trovao Bosnjake heroinom sa onim siptarom kad si Bosnjak sa velikim B ?
Tu nešto ne štima.
Dvadeset godina 240 mjeseci nek je po 2000 maraka to je 480 000 minus:rezije,benzin,podmjera i sve ostalo ostaje 150 000 km.????
da nije on tebi montiro ti bi njemu i tako unedogled
Radi posteno kao sto je Al Capone bio posten i placo porez itd.
"Sa nizim clanovima stranke ne komuniciram"....koja visina tako niskoga,a to sto ti smjestaju ,smjesto si i ti njima pa te sad smjestili :-)
otkad se nacionalna pripadnost piše velikim slovom uopste ?
... oduvijek?
Neznaš ni da izgovoriš Bošnjak. Sve i da jesi tvoja pakovanja od kako si došao u Sarajevo pakuje, pakuješ i sada su te napokon spakovali! Sa pravom. Nikada neću pristati da si jedan od stubova Bošnjaka. N I K A D A! Ti si jedna obična fukara ( po gusinjski)! A ovi tvoji podrepaši - eto ih da nešto što je o njima napisano opovrgnu! Doći će ti i ostala trojica na bal vampira!
Treba jebat mater onome koji ga dovede u Sarajevi i napravi od njega zlo sebi nalik ...!?! Svi znate o komu je riječ ...zemlja mu kosti izbacila ...
ti si Bošnjak sa velikim S
ti si govno,sa velikim G!!
Ti si veliko lopov s velikim L kao i bakir i ostala gamad
lijepo ti je i tamo
i ja sam jebac sa velikim J
IH?
@alejalipa92 ostavi broj da vidiš :)
Iako si pao Fahro povuci govna sa sobom, kad je bal nek je maskenbal.
Ovako će oni povući vodu i ti ode sam!