Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer se proso za stolicu a sad fol on nesto konta! Scepo je to...
SDP/NS/NiP su pobjegli od odgovornosti i smjestili se udobno u bogati predominantno bošnjački Kanton Sa i ne rade ništa konkretno. Nema nikakvog pomaka uprkos ogromnom budžetu. Ali ima grijeha i grešaka skoro na dnevnoj osnovi. Nije prošla nijedna sedmica od konstituiranja "šestorke", a da SDP, Naša stranka, NiP nisu napravili neku bruku i aferu imenujući nesposobne i nedostojne, trošeći nezakonito novac poreznih obveznika, relativizirajući istinu o agresiji na BiH. FAHRO RUSI TO.
SBB i Fahro nakon podmetačina i montiranja ostaje prejak💪Bravo Fahro-Bravo SBB🍀🍀🍀🇧🇦🇧🇦🇧🇦Idemoo pogon na sva 4
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kvota da hoće nije ni 1,01 ... nema u ponudi
@The Maniac 1987, FahrudIN i njegovo privatno preduzeće SBB u političkom stečaju više nije poželjna mlada. Došla nova politička prostitutka u liku i (ne)djelu Envera Bijedića i tzv SD, novog toplog zeca lopvske SDA.
SBB prejak🍀🍀🍀🇧🇦🇧🇦🇧🇦SBB je vazda radio u interesu gradjana!To se cijeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Konakoviću, spikao si čitavo vrijeme, kao i tvoji lezihljebovići da Fahro i SBB nemaju ruke svog kluba zastupnika za smjenu tebe i tvoje vlade, šta sad? Hajde malo lezi, odmori, 😂
Fahro nationale, forza SBB, forza BiH! Normalno je da sada gubitnička klika plače, Konakoviću, lezi malo, odmori, neka prenoći.. 😂
Sad smo ga tek najebali
Nemoj Fahro majke ti! Dosta nam je tvoje vlasti.
Samo naprijed🍀🍀🍀🍀
Mene interesuje jel Sanela Prašović opravdala prezime ? Praši li se dobro ??
Hoće li se Memo Haljević đe uvaliti, Allahu dragi ??
Više je ovaj pročitan. Već dijeli ministarske pozicije a fol odlučuje hoće li u vlast. Samo da bi dobio vise
Nećeš ti k**ac moj biti dio vlasti. To možeš govoriti maloj djeci, oni bi možda bili u neizvjesnosti da li ćeš ti biti dio vlasti. Naglašavam, MOŽDA.
ono kao mi necemo sa njima u vlast a oni nas kao mole da pristanemo i tako vec 25 godina.ma bas divno,a mjesecno 6 milja se uzima i smiju nam se svima.
Ti majstore u ponedjeljak saopstavas donesenu odluku da ide na politicko smetljiste!
Izgleda da će te biti
Samo naprijed 💪🍀🍀🍀🍀
Hoces da ti ja kazem. Hocete.
Koliko se sami clanova SBB odanih kadrova uhljebilo sad dok je ova vlada te u nadzorne te u upravne pokoje direktorsko mjestoi sl....uhljebi su dosli u sbb samo da se uhljebe ..fahro nije ni svjestan kakve uhljebe je uvalio na pozicije koji bi ga izdali samo zarad te pozicije da ostanu na njoj..ala si clanstva dupelizackog uhljebio svaka ti cast ....