Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMIJENI I SEBIJU AKO IMAŠ PARNE MUŠKE ORGANE!!! :) :) :)
You're fired! https://youtu.be/crmvHJpCkfM
@04061992 drinsky, chetniiche stari, stipu se ti sda i sebije.. Mars na sokolac
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
TRAZI I SMJENU FADIIILA I ON JE ZABRLJO
Kad ce konacno biti smjenjen??
Fahro bi u pravu, smijenjen ovaj
Fahro bi u pravu, smijenjem ovaj
Fahro bi da smjenjuje, a postavio je najnesposobnije ljude na pozicije, evo npr.direktor kantonalne inspekcije halilovic nespobnjaković obični, Kravić Opću bolnicu uništio, vehabović u parlamentarna skupstina nigdje veze, čovjek šarlatan, curić studentski domovi, sve gdje su ti kadrovi tu je nepotizam i haos!
Treba usmjeriti sredstva planirana za izgradnju Prve transverzale i Južne longitudinale na jačanje bh. privrede, kao i za otvaranje novih radnih mjesta u privatnom sektoru. Državnim službenicima i namještenicima treba smanjiti plaće kako bi se i ta stedstva usmjerila na očuvanje radnih mjesta u privatnom sektoru (proizvodnja i sl.).
Prof.Sebija ima mnogo više primjedbi na svoj rad,pa se ne oglašavate,gospodine Radončiću.
Bravo za g. Radoncica koji zna sta radi i svoj posao shvata ozbiljno!!👍👍👏🍀
Tako je ministre sve koji nisu sposobni obavljati svoj pisao kako treba treba odmah zamijeniti sa sposobnijim ljudima
Vidjet ćemo sve kako će se odviti. Ali ako budemo dijelili aplauze ljudima koji se pojave nakon ove situacije, onda nismo za bolje situacije u bilo kom smislu. Fahrudin svaki dan djeluje, voljeli ga ili ne. Samo tako ministre!
Bravo, evo ti banana.
Ko u ovim uslovima ne radi dobro a pogotovo lica koja se nalaze na ovako bitnim mjestima odmah zamjeniti sa sposobnim i onim koji hoće raditi. Ne vidim ovdje ništa sporno, hvala ministru Radončiću na ovoj inicijativi...
Smijeniti sve one koji nisu dorasli zadatku
Sve sto je uradio , bio je pametan potez
A da ti malo skineš nogu sa gasa u naseljenom mjestu? Da smanjiš divljanje sa svojom eskaladom, a? I što ne bi dio svog bogatstva donirao državi?
Bravo, neka svako radi svoj posao odgovorno kao i ministar Radoncic.