Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vraćajte ga, molimo vas ... !!!
Zar Fahro nema zabranu izlaska iz zemlje?
sve i jedan politicar i policajac u ovoj zemlji druguju s dilerima dabogda im djeca kod istih robu kupovala
- Svi naši susreti su bili potpuno slučajni ili spontani - kazao je Radončić. !!
Ime Nasera Kelmendija već dugo stoji na crnoj listi Sjedinjenih Američkih Država, a tužilaštvo smatra da bi moguća zatvorska kazna obustavila funkcionisanje jednog od najvećih lanaca za trgovinu drogom, kojim su, po navodima optužnice, krijumčarene ilegalne substance od Turske do srednje Evrope. sa Silajdžićem ima apsolutno dobro prijateljstvo od 1990-tih godina, te da su samo pojedina lažna "anonimna pisma" pokušala da ih konfrotiraju "na osnovu kojih mi smo se šalili"
NApried Fahro samo, snažno i dinamično protiv američke Čamparizacije Kosova :)) NArod je uz tebe ( sa izbornog plakata)
-- svjedočenje gospodina radončića će trajati tri dana ! Mašala , iz toga slijedi da bivši ministar bezbjednosti zna gospodina Keljmendija od MALIH NOGU ! A što se tiče dokaza gospodin Radončić je samo zahvaljujući 350 000 evrića koje je dao britanskom advokatu, došao u priliku da umjesto kao svjedok koji je to iskorisitio da prijeti drugom svjedoku Azri, BUDE U OVOM SUĐENJU OSUMNJIĆENI !! Svaka država ima svoju mafija a samo BiH MAfija ima svoju državu !
Mislis obrnuto
@pinkman Ne ,par mafijaških porodica ima svoju državu, zastave, policiju, tužilaštva, sudove , advokate, a nedavno je Mile tražio i da štampa svoj NOVAC ! A ko bi ga spriječio ? Inzko ? Pa i za njega je tražio da ide i povede svoje sudove sa sobom i tužioce, samo ne znam zašto ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako imaju dokaze neka ga zatvore, ako nemaju svi zašutite. Shut a fuck up!
Ova država je idealna jedino za kriminala i lopovluka...jedino u tome vidim svijetlu buducnost! :D
i kofer ponio sa sobom... planira ostat malo duze?
Odlično zapažanje, ali to su tek najneophodnije sitnice: svilena pidžama, specijalno ćebe protiv vaški i nabijanja na glavu, te tube vazelina i ostale kozmetičke sitnice i potrepštine !
@flaq hoces reci i kad se u prdekanu ide ide sa sa stilom... najveci neimar u nas bosnjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ja bih od gospodina tužioca očekivao da postavi ozbiljna pitanja. Mi plaćamo sve preko računa, mi ne radimo s kešom", odogovoio je Radončić. njemu je ovo šega... on se zayebava
More mu se...sada je u koaliciji sa SDA, niko mu ništa ne more :D
@odliv mozaka koja šarada.....
a u sudnici tsunami pravde i razvoja
...šćepo je zoran oglednik kako se sve more od plaće menaĐera, pošteno, štednjom, plaćanjem poreza državi i plaća radništvu. i uza svega toga, još bit i najveći neimar u bošnjaka. ko je nama kriv kad ne znamo i ne umijemo.
Jahh vala baš,cccc
Smješkaj se ti dilerima, smješkaj.
. .sve narko dilere treba predozirat da vide kako je!......jes da bi krepali ali koga briga:)