Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"SARAJEVSKI GEBELS"'FAHRO RDONJČIĆ MINISTAR SIGURNOSTI...MAFIJAŠ. ŠVERCER DROGE, RATNI PROFITER, PORATNI PLJAČKAŠ...OD SELJAČIĆA U OPANCIMA KOJI DOĐE PRED RAT U BiH POSTADE MILIJARDER...NO NOGE I DALJE SMRDE NA VNENE ČARAPE-BJELAČE I OPANKE...PROKLETA SI BOSNO DOKLE GOD NE SKLONIŠ OVE MAFIJAŠE SA VLASTI!
BOG - 24% i Bosnjaci
O Bosno,o majko,zar si spala da te ovaki i ovi spasavaju..........................
E moj bosnjo sta doceka da ti zidova za predsjednika metnu. Tuga brate dragi.
narode moj pogledajte na šta liči ova peersona e nato nam liči i BiH ko dao glas ovom mafijašu na narednim izborima daBogda ga rodjena djeca proklela
POGREŠNO SINDIBAD, BEZ BORBE PROTIV KORUPCIJE I KRIMINALA I BEZ ZAVRŠETKA PROCESA PRIVATIZACIJE I STVARANJA SLOBODNE TRŽIŠNE EKONOMIJE, NEMA NI EU, NI NAPRETKA. POLITIČARI NAM OVOM ŠUPLJOM SAMO MAŽU OČI!"!!!
udbaš, neudbaš, ali ga je Alija promovirao i sad se svi možemo hvatati samo za jaja. Da ga Alija nije priveo, ne bi ni njega ovdje bilo i sad revolucija jede svoju djecu:)
NEKA VRATE GRADANSKI USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE I SKINU LUDACKU DEJTONSKU KOSULJU, OVI ISTI STO SADA TRAZE UKIDANJE SAMO DJELICA DISKRIMINATORSKOG I NELKEGALNOG DAYTONSKOG USTAVA. BOG-BOSNA i BOSNJACI
Pitam se kad bih ja otišao u Izrael, Srbiu, Crnu Goru(Sandžak) ili Rumuniju da li bi mogao biti predsjenik, gradonačelnik ili ceribaša.
Da li je ikome jasno da ako se ne provede presuda Sejdić-Finci i ne riješi to pitanje nema ništa od napredka BiH i našeg ulaska u EU.
Nece valjda i ovo SDA blokirat
Zar je moguće da se kod nas ni dan danas ne poštivaju ljudska prava?
Nikada mi neće biti zašto svi građani nisu jednaki i zasto svi nemaju ista prava, kakvo polemisanje više za imlementaciju presude, to se treba rijesiti odmah, hitno! Zaostajemo za svijetom dvjesto svjetlosnih godina.
Jest a sad pljuje po Aliji, sad je Zlojin, Dodikov i Covicev jaran. Tuknu na UDBu svi skupa
Presuda Sejdic-Finci je trebala biti provedena još davno kada je to bilo predlozeno sporazumom.
I U DODATKU DA MU JE ALIJA DAO POČETNI KAPITAL! ALIJIN JARAN.