Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ga kod Sebije na lijecenje.. bolje da je ostao u zatvoru :D
Neka mu se sudi, ALI NIJE PROBLEM DA SE BRANI SA SLOBODE uz mjere zabrane. Ovo zaista miriše na neki lični motiv tužitelja Čamoare. Vidjećemo kako će Sud odgovoriti na žalbu o ponovnom pritvaranju.
Kaka sebija jadan ona nezna ni ekg prokljucit.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
koji crnjak. bakir ga strp'o u zatvor, a bakirova zena ga primila u bolnicu na lijecenje...hahaha...ovo gore od latino safunjica.
Fake u rajvosa na lijecenje a Kakir u Ljubljani lijči arkadu od štikle....hahahaaaa
Ako rješenje ipak osttane PRITVOR do dvije godine, Fahro mora ići u Zenicu !! A tamo ga čeka Zika sa našiljenim i hoda po zatvorskom krugu vičujući E SAD ĆU DA GA KARAM ! Ko ba normalan da od tog izglednog scenarija ne dobije SRĆANE TEGOBE ??
ljudi sve je to uredu sto su ga i zatvorili i neka su ako je kriv, ali nije uredu da on sam ispasta a ostali nista,gdje su ostali lopovi , ako sve hapse pa nek i ostale, sigurno svaki od njih ima nesto sto nije mogao sakriti i za to se mogu zakaciti. ako hapse, pa hapsite i ostale nije uredu da on sam prdekana.
L 16<< jedini put spasa mu je pjesma. Neka propijeva - zna dosta, mogao bi se čitav jedan ep napisati! Ovako će se skontati njegove " srčane tegobe". Onda mu je kraj, neće mu se vjerovati makar i umirao!
pozelio frajer drugi svijet
Kakvo srce??? KRIMINALAC LOPOV NEMA SRCE!!! Ili se počeo roštiljati noću, pa neće san na oči.... proradila savjest (ne vjerujem-kod ovoga nikad ni neće), ili zna šta ga čeka!!?? Fahro, taman Murgi treba neko da svira klavir....
zar ovaj ima srce ?
jutarnja vijest: Fahrudin Radoncic "misteriozno" nestao iz UKCS-a
Ne brini se SBB bando, ne moRe FaHron od srca riknut - nema on to . . . !!!
Yebo te, ovi iz SBB svi bolesni, što u srce, što u glavu ...!!!
Yebo te, ovi iz SBB svi bolesni, što u srce, što u glavu ...!!!
Bosanski zatvori: "Boli me zub, mogul' ja kuci dok me ne prodje..."
Fahro legendooooooooo Neka ti ga duvaju
Ipak ima srce. K'o lutrija BiH
Gospodin fahro ce vam jebat mamu kad tad. Izdrzi fahro,nema nikog normalnog osim tebe
Bas mu pomazes
haha ovo je vise postalo smijesno