Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde kepecu kriminalni. Najbolje je da se izgubiš u nedođiji. A i pitanje koliko ti je ljudi sa opštinskih lsta nestalo iz kampanje i u kojim su strankama? Da nisu možda u onima koje se htio da strpaš u džep? Ako misliš da ćeš ući u Predsjedništvo varaš se i ti, i Ivanić, a i Čović! Biće onako kako vam Seka odluči!
Historijska činjenica je da je Šćepo brabonjak na slobodi do ulaska BiH u EU a to će potrajati.
samo zna reći "historijska činjenica" i "Ekonoooooomija " :):):). Drugoim rječima Fahro hoce reći da je on najzaslužniji jer je (po njemu) on najviše zaslužan za rad tzv koalicije ili po naški bande lopova
Kaš ti opet u zatvor,to mene interesuje,yebeš Europu