Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo? Puca ljubav izmedju Fahrudinbega i Bakirage?
@BanNovan Pa nedavno su SDA-ovci besplatno dijelili knjige sa nazivom "Fahrudin Radončić-mafijaš u podzemlju Balkana" a sada sarađuju na različitim nivoima vlasti. Neće ova disfunkcionalna politička veza dugo potrajati haha.
@BanNovan Bravo Radončiću, gigante! Treba skresati u facu ovom Džaferoviću! Narod je uz tebe, što je najbitnije.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jedan od rijetkih slučajeva gdje ću podržati nekoga drugog u odnosu na Džaferovića, ovaj put je to ministar Radonćić!
@SuperBone Pa normalno Imaš jednog urbanog uspješnog političara, "normalnog" borca ABiH neopterećenog džihadistima, i s druge strane beživotnu omlatinu, koje je na Vozuči slinio na otkidanje glava u društvu svakojakih smrdljivih bradatih spodoba (neki iz države čijem je ambasadoru lickao š jučer) i kojeg je kao lutka na položaj postavio dezerter iz sefa
Zalosno je vidjeti da predsjednik jedne drzave stavlja strane drzavljane ispred sigurnosti vlastitih gradjana. Puna podrska za ministra Radoncica!
Fahrooo je jedan,samo nsprijed ministre.Sefice vodi kuci te koje branis
Fahro ukopao si se s napadom na ambasadora. Ne treba zaboraviti da smo mi bili prije 27-28 godina izbjeglice zbog rata a sad u novije vrijeme zbog politike i ekonomske izbjeglice. Da najveći dio tvojih glasača su došli prije 20 god. u BiH kao izbjeglice i ako zvanično u tadašnjoj Srbiji i Crnoj Gori nije bilo rata. Kao i ti što imaš dvojno državljanstvo.
Respekt ministru Radončiću Većina nas je doživjela ovo " sister one mark..... sister one mark...!" u horu..... Pred svakim TC u Federaciji ovakva je slika. Njih desetak u grupi u dobi 20-30 god. opkoli i vuče za rukav nečiju suprugu, sestru, majku, unoseći im se u facu! Sada kada navale migranti jer im je Džaferović dao zeleno svjetlo, treba ih poslati njemu u dvorište! Imamo jedan haos sa pandemijom a Džaferović daje ssglasnost za novi. Nevjerovstno.
Podrska Radoncicu
Bez obzira na sve mi bismo kao gradjani BiH trebali biti vazniji Dzaferovicu od migranata, ali cini mi se da smo vazni jedino ministru sigurnosti.
Pa to su dzafini jarani rodbina onih iz 93 .. Kako ce on protiv njih
Tako je Radoncicu, Dzaferovic okrece glavu od problema sa migrantima boli njega briga za sigurnost gradana BiH. Samo naprijed ministre Radoncicu, velika podrska za vas i vas trud i zalaganje za bolju i sigurniju BiH
Vec vidjani scenario Fahro udje u zagrljajsa SDA pa onda neslaganje razlaz pa ponovo zagrljaj dokle vise.
Imaš jednog urbanog uspješnog političara, "normalnog" borca ABiH neopterećenog džihadom i ostalim necivilizacijskim promašajima, i s druge strane beživotnu omlatinu, koje je na Vozuči slinio na otkidanje glava u društvu svakojakih smrdljivih bradatih spodoba (neki iz države čijem je ambasadoru lickao š jučer), kojeg je kao lutka na položaj postavio dezerter iz sefa. Jasno je kakav profil ljudi simpatizira jednog, a kakav drugog!
Ministar cetnicke sigurnosti u akciji ganjanja nepostojecih "terorista". Kolinda broj 2.
Šta bi s teroristima Fahro? Pogubio se intelektualac, industrijalac, previše razmišlja, 24 sata dnevno.
NAJVEĆI SAM KRITIČAR POLITIKE SBB-a I POZITIVNU I NEGATIVNU KRITIKU POTPUNO OBJEKTIVNO DAJEM. FAHRO JE OVDJE 100% U PRAVU I HEJTERI SAMO MU U POLITIČKOM SMISLU POMAŽE TE JER JE 99% NARODA ZA FAHROVO RIJEŠENJE. KOLIKO GA POZNAJEM ON ĆE ISTRAJATI ILI PROPASTI, SVEJEDNO. FAHRO IMA MUDA DA SE BORI ZA NAROD. LJUDSKA GROMADA A VI KAKO HOĆETE
Nije Skonto Fahro da je to viši cilj eto nam prave braće da hebu naše cerke i sestre to Bake sa Erdom dogovorio
Možeš i Ti s njima, jer si i Ti migrant.