Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih samo neko, od ovih mrzitelja Hrvata, da mi kaže kakav je to prosperitet za njih a i za BiH donio Željko Komšić. Ja sam Bošnjak i nikad ne bih glasao za hrvatskog člana Predsjedništva, neka Hrvati biraju svog a ja ću birati bošnjačkog člana. Bošnjake je zahvatila opšta mržnja i prema svom a i prema drugim narodima, zato i propadamo.
Scepo je projekat za razgradnju Bosnjaka i slabljena njihove pozicije kao brojcano najvecrg naroda u BiH. Svakim danom svojim rijecima i djelima to nam pokazuje. Ovo sto sada radi je vec sasvim opasno.
Ovom izjavom apotopi Dinu do kraja.
ove samoprozvane Hrvate pravi Hrvati vole isto ko i pravi Bosanac sto voli vas Sandzaklije
ko im brani izabrali su Milanovica,a bosanskim katolicima je oredsjednik Zeljko Komsic i sta sad
Normalno da nije ok, u ovako tronacionalnom uredjenju bosnjaci i srbi biraju svoga a hrvati ne. Druga je stvar sto bi ja volio da nema nacionalnih stranaka nego dvije ili tri multietnicke pa da biramo ljude po strucnosti, znamju i postenju a ne !SVOGA!. U ovako uredjenoj drzavi hrvatima se mora obezbjediti da sami sebi biraju clana predsjednistva. Zalosno je sto je nacionalizam ukorijenjen a uz jacanje religije sve ce se vise otudjivati ova tri naroda.
Gledaj mulrinacionalnih i gradjanskih podmuklih bosnjaka,toboz gradjanska,tj moja drzava pa da radimo sta hocemo,zato ce te ostat od bascarsije do tuzle i to i jeste realno vase,ostalo niti je vase niti imate sta sa time,to je ta vasa ba bosna.
Svi se dozivaju pameti osim Komšićevi plaćenika
SDA i SDP leglo nacionalista
Dejton je,po mon misljenju,prekino rat tako sto je zaracenim stranama ozakonio teritorije koje su drzali pod kontrolom u ratu,nazvavsi ih entiteti i kantoni,nacionalnim kiderima dodjelio ekskluzivno(legitimno)predstavljanje samo svog naroda i time utemeljio daljnu medzunacionalnu konfrontaciju BH naroda,samo bez oruzja.Imali jos igdje drzava sa 3 predsjednika i tri razlicite vizije drzave slicno kao i prije rata.
radoncic vise nema sta izgubiti, pa tako da i ovo ne cudi. ko je ikada povjerovao u radnocicev patriotizam osim maloumnika iz sda? ne zaboravite da je radoncic produkt iz kuhinje sda. savrseno im je odgovarao dok je vrsio medijski odstrel svih nepodobnika sda, a onda su mu apetiti postali veci pa je krenuo rokenrol.
Ja uopšte ne razumijem da čovjek Bošnjak, izađe na izbore, i pored nekoliko kandidata Bošnjaka, on glasa za Hrvatskog člana. To je teška bolest od koje ozdravljenja nema.
ovaj samo hinjski ceka kome da se prikloni
Fahrudin je pravi primjer bezvezluka ,kao drogirani navaljuje za funkciju a kad jer i dobije brzo se povuče kao svaki kukavica.
Scepo!!!
Jel u ustavu pise "iz reda Hrvatskog naroda" ili "ispred Hrvatskog naroda"? Razlika je ogromna, jer u prvom slucaju mora biti Hrvat sto je nacisticki a u drugom slucaju znaci da samo odredjeni narod moze imati svog predstavnika sto bi bilo.... ah, izvinite, nacizam u svakom slucaju