Komentari (454)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore!!!! Zakon se mora poštovati!!!
E nećeš majčin sine! Ima Bosne, i biće akoBogda! Bravo Fahro
„Ooo salalahu alajhjaveseli tek kada ostane jedan na svijetu shvatit ce ko su im prijatelji a ko neprijatelji“ su al-kar-ina 32
ovo nije za krivicne prijave. ovo je puč! jedino ako je s ovim mislio da sami sebi zabranjuju kretanje ... :-)
Ali opet necu i nikad necu glasat sa tebe
Fahro iđi u Crnu Goru u svoje selo pa piši prijave seljačino nepismena
Mislim da su u Livnu donijeli jednu nezgrapnu i glupu odluku, bez konsultacije s federalnim organima. Definitivno se ne radi o separatizmu, radi se i običnoj nepromišljenosti i gluposti Povukli su se i na tome treba stati. Ovo nije vrijeme za podizanje tenzija. Svaku raspravu o ovome ostaviti za neko bolje vrijeme!
bravo, respekt za radončića i novalića. malo fašisoidnih hrvata, zatim genocidnih srba, pa onda zaštita države od istih i nikakvih problema na 23,7 %. jadni ste i vi i država koju vi vodite. ps. ništa protiv države bosne i hercegovine moje koliko i njihove države.
Zamisli države gdje se premijeri ministri i drugi nosioci vlasti medjusobno tuže....Neprocjenjivoo
Bravo ministre. Svka cast za dosadasnji rad. Nisam bio optimista al skidam kapu. Samo tako...
Jedna i jedina BiH a kome se ne svidja opleti granice su blizu
Direktno u zatvor kakva optuzba. Sellam sa Kosova 🇦🇱🇧🇦
Treba govna protjerat skroz da smo pametni da se ujedinimo pa sve protjerat iz BIH al mi samo laprdamo nista ne preduzimami i sutimo njima dobro nama lose uzas
Bravo Fahrudine tako se to radi virys cemo pobjediti tako kad smo svi ujedinini svaka cast nedavno se ljudi borimo se svi skupa za nasu djecu za nas za nas zivot oni svoje dupe su sakrili imaju sve a mi gradzani sta je snama ulaze izlaze donose sve i svasta u ovu drzavu nedajmo se cuvajmo se pozz.
E to je škutor šugavi... nema jedinstva ni da nam 4 jahača apokalipse dođu i zapraše nam gusce... Rušioci države i na izdisaju misle da nisu uzalud protraćili svoje i naše godine života...pu!
treba bojkotirati.kladionice
NE gotivim ga ali se lik u ovim teskim trenucima ponasa DRZAVNICKI i radi OZBILJAN posao za razliku od Bakira,Covica i ostalih UHLJEBA...samo da pitam jel' trezor SLOBODAN ?