Komentari (622)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Petofamilijarna banda na sve načine pokušava pokrasti Sbb na sljedećim izborima a njihovi jurišnici Isović, Mehmedagić, Lukač i Čampara su zaduženi da sprovedu u djelo neviđenu harangu na sve što se veže uz ovaj Savez i predsjednika Radončića. Nećete uspjeti banditi.
DŽABA IM SVE KAD SU NEMOĆNI :)
Ovo ce im biti poraz astronomskih razmjera. Radoncic je jedan i broj jedan!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nema fer izbora dok Bakir preko Osmice prisluškuje političke protivnike i pakuje im optužnice. Na Radončiću su slomili zube ali očito nemaju namjeru odustati.
To onaj osmica što mu je žena narkomankaaa i pjevaljka jel??? Jadna i ne bila kad je zlostavlja a policija "nemoćna"
@AnaKarenjina8 SDA kontroliše FTV, OSA-u i Poreznu upravu. Kao u pravoj diktaturi, svi koji im se suprotstave odmah postaju meta režimskih kerbera, medijskih, policijskih i poreskih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svaka čast ščepi dobro je utovio ove botove
Pa naravno da nisu,Kad ste vi bagra lopovska jos na vlasti i na slobodi.
Ovdje su komentari postali bal botova, dovoljno je pogledati komentare na FB objavama Klixa pa da se stvarno vidi ko sta misli o scepi, sto tamo ne komentarisete o silni scepini dupelisci. :)
da vam dragi Allah podrari svako doboro gospodine Radoncicu,svaka vam je zlatna,dok SDA bagru ne iskorijenimo iz politickih procesa i odlucivanja ne mozemo ocekivati demokratsku i evropsku BIH.PODRZIMO SBB I GOSPODINA RADONCICA U OKTOBRU!!
Posalji ovu SDA bagru na smetljiste historije dosta su nas krali i lagali
Pa naravno gospodine Radoncicu da nisu steceni uslovi za fer izbore jer SDA mafiji ne odgovara elektronski ni svaki drugi vid glasanje gdje oni ne bi mogli da pokradu glasove kao sto pljackaju nas narod 25 godina!!! Puna podrska za vas i vasu stranku,samo im vi mozete stati u kraj jednom za sva vremena!!
Samo SBB može spasiti ovaj narod od SDA, za to je potrebno provođenje pravičnih izbora,ali i pored eventualnih krađa ovaj put Fahrudin je član predsjedništva
SAMO SBB MOŽE OVU ZEMLJU IZVUĆI IZ STANJA U KAKVOM JE ZAROBLJENA. SBB SVE NAJBOLJE, FAHRO SAMO NAPRIJED DO POBJEDE.
SBB SE BORI ZA VLASTITE CILJEVE KOJI GRAĐANIMA OMOGUĆAVA MNOGA PRAVA NA PRAVEDNIJI I PROSPERITETNIJI ŽIVOT. SBB TRAŽI ISTINSKI KOMPROMIS S NARODOM.
Koliko god SDA pokusavala da ostane u vlasti nece im poci za rukom jer ih je narod prepoznao kao one koji su 25 godina vladali ovom drzavom i nista uradili nisu za ovu drzavu i za njen narod.
SDA je svjesna da ce ici u opoziciju pa pokusavaju na sve nacine da ostanu na vlasti ali narod je dosao tobe (pameti) i znat ce da ih kazni za nerad i sve propustene sanse koje su imali.
kako će se steći kad su SDAovci protiv izbornog zakona jer njima odgovara da se izbori ne održe fer i pošteno jer oni ne poštuju ustavnost BiH a fol se zalagaju za neko Bošnjaštvo
Pa naravno gospodine Radoncicu da nisu steceni uslovi za fer izbore jer SDA mafiji ne odgovara elektronski ni svaki drugi vid glasanje gdje oni ne bi mogli da pokradu glasove kao sto pljackaju nas narod 25 godina!!! Puna podrska za vas i vasu stranku,samo im vi mozete stati u kraj jednom za sva vremena!!
Radoncic pobjeđuje u oktobru, zeleni a i crveni će puniti zatvore
SBB glasao protiv uvođenja elektronskog glasanja na izborima skupa sa SDA i sada priča o fer izborima 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ajde ne pričaj gluposti, svi znamo da su predlagači bili poslanici SBB-a, SDP-a i DF-a. Kad hoćeš da lazes onda se malo potrudi
@MaliMrav92https://www.facebook.com/79806577607/posts/10156610599927608/ Evo imaš i slike lako je provjerljivo, ovde ste Vi plaćeni da lažete, a ne ja!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)