Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim nadjem bolji posao , odmah dajem otkaz !
BUDUCI BOSNJACKI PREDSTAVNIK!!!
@Raspad (sistema) Gori od SDA može biti Fahrov SBB. Tu su u najvećem broju slučaja najgori od najgorih, često nekadašnji članovi SDA. I DA ZBORIMO ISTINU, NEMA U BIH NEKE POSEBNE IDEOLIŠKE ISPROFILIRANOSTI STRANAKA. One djeluju samo kao interesnr grupe a njihovi nazivi (koji govore o njihovoj navodnoj ideologiji) su samo dekor i mimikrija.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zar ti još egzistiraš?
2018 vlast bez SDA! Dosta je bilo begovata u zivotu marke nisu zaradili prodali su Bosnjake za ovo malo sarajeva ! Samo naprijed fahro! Gazi stoku! Propala im je igra da te zatvore!
Ponesi zastavuuuuuuuu, Fahrudine Radončiću!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zašto ovaj kriminalac nije iza rešetaka?
PA KO ĆE SA KRIMINLCIMA IZ SDA KOALIRATI,NIKO!!!
Alkapone...
SAMO SATARI PORODICU IZMETBEGOVIĆESKU I FEUDALCE I TI SI KRALJ BOSNE!
To kralju, ne učestvuj više u njihovim podlim igricama...nemoj dopustiti da nam uvedu nove namete
Što ste ljubomorni na uspjeh ovog čovjeka..svojim zlobnim komentarima samo dokazujete to da vam je krivo sto sve sto zacrta, ovaj covjek ostvari
Daj ba ne postavljajte ovu odvratnu njusku vise..imamo vec dovoljno grozota u ovoj drzavi i imajte malo solidarnsti ignorisite ovaj propalitet.
Kakav prevrtljivi kriminalac
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, ... Ćosić-Mišković-Radončić
Dva imena dvije politike, od laži pravi istinu uglavnom sav je dupljak. Akcize su za dobrobit nas svih ne samo nekoga a jedan od uslova za EU. E pa zasto onda kazu da je interes jedne stranke??, dabogda nam nikad koalicija netrebala !!!
gdje je poznata familija radoncic iz ponosnog Gusinja da se odrekne ovakvih izdajnika,strasno razocarenje
izdajnicko kopile
Mislio sam da ovo nikad necu napisati...Harie, Zlatko plizzzzz vratite se 😃
Hari može Zlatko nikad.
BH treba covjek od integriteta koji ce imati dovoljno znanja i sposobnosti da gradi pravnu drzavu koja ce se zasnivati na vladavini prava, pravicnosti i jednakih sansi za sve ljude bez obzira na naciju i familijarne veze. Ti se u ovo nikako ne uklapas. BH je poljubila dno i treba joj neko ko ce ljudima povratiti povjerenje u drzavu, ko ce da hapsi ratne profitere, mafiju, a po onome sto se prica i ti spadas u tu klijantelu. Osim toga vrijeme je da BH drzavom konacno upravlja Bosanac.
A ja zaokreta majko moja. Pa frajer nikad nije nista ni podrzao samo je usao u vlast zbog pozicija. Smijesan naslov .
ako mogu birati izmedzu dva zla manje zlo je bake
čim vidim izmedžu, čevap, kuča itd. odmah znam o kome se radi
@Simply_Red ma moja greska jbg zanio se nisam taj za sto mislis da sam