Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Vidim da pojedini mediji potpuno nepotrebno lamentiraju". Ahahaahhaahaa Pa zašto si uopšte spominjao "razgovore" o sigurnosnim pitanjima, o kojima ne treba da se zna?!? Zašto na sva zvona iznosiš da postoji uopšte razgovor o tome, o čemu ne može da se govori! Ti si počeo! Smiješni ste
@archi_a migrant će dati državljanstva migrantima i raspodijeliti na tri dijela u procentima koji gazdarica Seka odredi!
Gusinjski Kratkonogi Štenac je upoznao o svemu Judu Iskariotskog i Dzafera IzetFikusa
Kakav ti i drzavna tajna
Radoznali ce ostati uskraceni za informaciju.Oni koji treba da znaju su upuceni o cemu se radi.
Ako se radi o sigurnosti svih gradjana, oni imaju pravo znati o cemu se radi.Drzavna tajna moze svatko navesti, pogotovo onda, ako se izmedju sebe dogovaras.Teorija zavjere se upotrebljava samo u kontekstu ako se netkome u vlasi nesto ne izreceno, istinito ne dopada.To je protivnicka rijec vladajucih stranaka.
Bravo za ministra. Čovjek ništa ne prepušta slučaju. Zlonamjerni će i u dobrim stvarima naći nešto "loše"!.
Uvijek ima onih koji zele da saznaju sto ih se ne tice. Ministru svaka cast i puna podrska.
Normalno da su upoznati, ne bi valjalo da nisu, podrška za ministra Radončića...
Mediji samo kuhaju zbog vece citanosti umjesto da pohvale rad. Samo naprijed ministre
Koja budala, spominje nesto i onda kaze ne smije se o tom pričati
Siguronosno pitanje od velike važnosti je bilo "...da se sandzačke punjene paprike kajmakom smiju prenositi preko graničnog prelaza samo u staklenoj ambalaži". Ono, kad nebitan lik sebi daje važnost.
Psi laju,karavani prolaze,mnogi ce vam ministre Radoncicu biti zahvalni kad se budu videli rezultatie napornog rada koji ce uroditi plodom u biskoj buducnosti.Mogu vam samo zavidjeti,podmetati i servrati lazi.Ne osvrcite se na budalastine.Udarajte ih istinom,ministre.
ERDOGAN: OTVORITE KAPIJE EUROPE , ODMAH ! - https://tinyurl.com/otvorite-kapije
Podrška za ministra
Bravo ministre. Naravno da su upoznati sa sadržajem razgovora.
Podrška ministru. Samo naprijed.
Bravo Radončiću, opozicija spinuje.
Fahro sve otvoreno radi